Wens   

Aangemaakt door :

Max Willems

Locatie:

Weert, Netherlands

Hallo daar! Mijn naam is Max Willems, maar noem me gewoon Max (Nederlandse achternaam is best raar om uit te spreken). Ik ben 17 jaar oud en zit in mijn laatste jaar van de middelbare school. Voordat ik naar de universiteit ga, wil ik mijn perspectief op de wereld verbreden. Mijn kennis van de dingen om me heen is beperkt tot wat school me had geleerd. Maar ik wil uitgaan, net als mijn oude paps dat vele jaren geleden deden (dat is klein ik op mijn profielfoto naast mijn grootvader). Ik wil een beter persoon worden en anderen gelukkig maken onderweg. Daar heb ik natuurlijk wat geld voor nodig. De middelbare school geeft me niet veel vrije tijd, daarom kan ik niet zoveel werken. Dat gezegd hebbende, werk ik en bespaar ik zelf geld.


NOTITIE

Doneer alleen als u het geld echt kunt missen. Op de een of andere manier ga ik op avontuur. Deze donaties zouden het proces alleen maar versnellen. Dat is alles!


Bij voorbaat dank!

Proost van het mistige, regenachtige en koude Nederland,

Max Willems.


Mijn naam is Max. Ik ben 17 jaar oud en ben momenteel een middelbare schoolstudent. Mijn grootvader stierf meer dan drie jaar geleden. Hij was een avonturier. Hij bouwde in India scholen om kinderen weg te houden van slavenarbeid en hen te helpen eerlijke kansen in het leven te krijgen. Ik wil ook de wereld rondreizen en een beter mens worden!
€ 0 van € 2.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.