Noodhulp   

Aangemaakt door :

Vivien Beneschovsky

Locatie:

, Deutschland

Hallo beste potentiële helpers,


Ik weet niet zo goed hoe ik dit allemaal onder woorden moet brengen.

De stap om anderen erover te vertellen - en daarbovenop nog hulp te vragen - is nieuw voor ons en voelt eerlijk gezegd vreemd aan. Ik zal het proberen.


Eind vorig jaar kregen we een slag van het lot. waar we waarschijnlijk nooit echt mee te maken zullen krijgen.

We verloren onze geliefde dochter op 22 november 2020. Sindsdien staat onze wereld stil en is niets meer zoals het was.

Daarnaast was mijn man - maar toch - ook op zoek naar werk. Sindsdien leven we van basisveiligheid, wat voor ons niet bepaald gemakkelijk is. Het is een beschamend gevoel om er afhankelijk van te zijn.


Door ons diepe verdriet gaat het niet goed met ons als weesgezin (we hebben ook een zoontje van drie) en zo liep alles op de een of andere manier uit de hand. We vallen van de ene maand dat onze rekening in het rood staat naar de volgende. We kunnen geen rekeningen meer dragen omdat we midden in de maand niet eens genoeg geld hebben voor eten. Vorige maand zijn we voor het eerst in beslag genomen omdat we meerdere keren geen verzekeringspremie konden betalen. Mijn man voelt zich psychisch niet goed als gevolg van ons verlies en kan door de moeilijke situatie die de pandemie veroorzaakt, helaas geen nieuwe baan vinden. Wat ook bijdraagt aan de algehele situatie. Ik ben zelf student (zonder BaföG) en ben altijd thuis geweest voor de kinderen, daarom krijg ik helaas alleen afwijzingen. Het is nu een diepe draaikolk van snaren ...


Maar het ergste voor ons nu is dat we, van alle rekeningen, een tijdje onze banklening voor onze auto niet konden betalen. Om deze reden zijn we niet meer “alleen” met aanmaningen (die we helaas al in de loop van de maanden al wisten..) over een gewenste bijdrage, maar wordt mijn man bedreigd met voogdij! Daar schrikken we erg van!!

En daarvoor is het opgegeven bedrag van 25.000 euro.


We zouden zo ontzettend graag onze schulden willen betalen en uit deze draaikolk van hopeloosheid komen - maar we kunnen het niet meer alleen!


Daarom zetten we nu deze stap en hopen we dat we in ieder geval een beetje geholpen kunnen worden.


Wij danken u uit de grond van ons hart, ook al kunt u ons alleen maar positieve gedachten sturen.


Met vriendelijke groeten,


Vivien & Erik

€ 0 van € 25.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.