Maatschappij   

Aangemaakt door :

Nadjib Djeghar

Locatie:

, Algérie

hallo ik ben mijn voornaam en nadjib ik ben op zoek naar een donatie om mijn financiële vrijheid te kunnen financieren en ook om te werken als loontrekkende werknemer heb ik besloten mijn leven te veranderen en vrij en financieel onafhankelijk te zijn om van het leven te genieten en korte tijd die we op aarde hebben en om verschillende ervaringen te hebben en om van koers te veranderen en te proberen gelijk te zijn en om meer vertrouwen te hebben in beide en naast mijn ouders en familie te zijn, vraag ik u om een kleine hoeveelheid geld zodat ik mijn nieuwe carrière als aandelenhandelaar kan beginnen na jarenlang studeren op de financiële markten.Ik ben erin geslaagd om een vaardigheid te ontwikkelen en winstgevend te zijn.Het is een droom die me volgt sinds jaren is vervuld en ik ben bijna daar dus ik vraag om uw vriendelijke hulp een klein kapitaal dat de noodzakelijke kosten zijn om te financieren en een kapitaal hebben om te beheren en elke maand winstgevend te zijn.

nadat ik winstgevend ben geweest en toegang heb gekregen tot mijn financiële vrijheid, zal ik elke maand een kapitaal van 1000 dollar investeren om anderen in hun project op deze site te helpen. Dank u. Ik wens u vrede en overvloed.


hallo ik ben mijn voornaam en nadjib ik ben op zoek naar een donatie om mijn financiële vrijheid te kunnen financieren en ook om te werken als loontrekkende werknemer heb ik besloten mijn leven te veranderen en vrij en financieel onafhankelijk te zijn om van het leven te genieten en korte tijd die we op aarde hebben
€ 0 van € 639
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.