Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Carlos Alfonso Vázquez Pérez

Locatie:

Villahermosa, México

Op mijn jonge leeftijd van 18 jaar ben ik er helaas in de staat Tabasco, Mexico, niet in geslaagd om een betere baan te krijgen, aangezien ik plotseling een baan heb, zou ik graag een fiets kopen om een bezorger te worden.


Aanvankelijk had ik het doel, van een motorfiets, aangezien ik mijn moeder vertelde dat ik er een zou proberen te kopen, maar ik heb de hulp ook niet gekregen, heel erg bedankt als je het doet met deze verzameling: ')


Het zou me echt veel helpen om in mijn huis te helpen, mijn vader heeft een baan maar het is waar dat hij niet veel verdient, dus op dezelfde manier is hij taquero in vrije tijd en elektricien.


Ik zou de hulp op prijs stellen om een vervoermiddel en werk te vinden, aangezien ik pas 18 jaar oud ben, heb ik niet de mogelijkheid om veel te verdienen in Tabasco, Mexico, ik zou op zijn minst een bezorger willen worden.
€ 0 van € 125
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.