Sport   

Aangemaakt door :

LMHC

Locatie:

Laren, Nederland

Vanuit een rijke sportieve historie zijn hockeyclub Laren en tophockey sinds jaar en dag onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het tophockey op Laren staat midden in de club, en speelt een verbindende rol voor alle leden en fans van onze club: jeugdleden, jong senioren, G-hockeyers, veteranen, Old Stars, trimmers, sponsoren, oud-leden, ouders en overige fans.

Goede prestaties van onze tophockeyteams zorgen er bovenal voor dat we voor AL onze jeugdleden goede trainers kunnen aantrekken, dat onze jeugdleden goede voorbeelden hebben en dat er op zondag veel mensen langs de lijn staan en het

supergezellig is op de club.


Wat is de huidige situatie? In het seizoen ’21 - ’22 komen zowel Dames als Heren 1 uit in de Promotieklasse.

Beide teams hebben veel ambitie, the only way is up! Jongens en Meisjes A en B spelen in de hoogste klassen. Talent volop!


De nieuwe realiteit is dat hoge budgetten voor tophockey verleden tijd zijn. Het tophockeybudget wordt opgesteld op basis van de sponsorinkomsten van de club. Spelers spelen niet voor het geld, maar we willen hen wel zo goed mogelijk faciliteren om de lat zo hoog mogelijk te kunnen leggen. Dat betekent onder meer goede trainers, fysio-begeleiding, maaltijden na de trainingen en een kilometervergoeding.


Het sponsorbudget alleen dekt echter niet geheel de kosten die minimaal nodig zijn voor beide teams. In de huidige situatie streven we daarom naar een club-brede en zelfs club-overstijgende fanbase; ofwel een brede Larense achterban die van tophockey geniet en tegelijkertijd helpt om het mogelijk te maken!


De LAREN FANBASE bestaat uit alle supporters, jong en oud, die ervan houden een mooie pot hockey te zien op Laren en ons niet alleen steunen door ons langs de lijn aan te moedigen, maar ook door ons financieel te helpen.

Je wordt lid van de LAREN FANBASE als je via deze site een donatie doet die ten goede komt aan het tophockey op Laren. Om tophockey te steunen, maar vooral ook voor het plezier.


Wat bieden wij, behalve goed vertier op zondag?

Als je naast je donatie je mailadres achterlaat, ontvang je maandelijks de Laren Tophockey Nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van het wel en wee van onze topteams. Je kunt ons je mening en suggesties laten weten, waardoor je ook op die manier kunt bijdragen aan een zo goed mogelijk tophockey op Laren. Eens per jaar wordt er een borrel voor alle fans georganiseerd. En misschien wel vaker, als er iets te vieren valt!


Als club en als commissie committeren wij ons aan een lange termijn strategie waarover we je niet via deze openbare website, maar via de nieuwsbrief meer zullen vertellen. SAMEN gaat het ons lukken Laren weer naar de top brengen! 


Je steunt ons met een financiële bijdrage die je zelf bepaalt via deze site. Het minimumbedrag is €50.

Je hoeft geen lid van Laren te zijn. Iedereen die het tophockey op Laren wil ondersteunen, is welkom!

Wil je je mailadres liever niet op de site achterlaten, maar wel de nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een mailtje naar [email protected]


Heb je ideeën, suggesties of iets anders bij te dragen aan Tophockey Laren? Laat het ons weten via [email protected]

Heel veel dank voor jullie steun en tot langs het veld! 


Commissie Tophockey LMHC

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.