Aangemaakt door :

St. Gelukkig Ouder Worden

Locatie:

Putten, Nederland

Verbonden aan:

Motivatie

Zaterdag 29 september jl. mochten we een prachtige rollatorrace houden. Het was mooi weer, veel betrokkenheid van jong en oud om mee te doen en bovenal veel plezier! De opbrengst was €5.209 super! Dankjewel!

Rollatorrace Putten 2018


Zaterdag 29 september jl. was het dan zover: ROLLATORRACE PUTTEN!  Voor de derde keer werd deze race georganiseerd door Stichting Gelukkig Ouder Worden. Het was een dag waarop jong en oud, samen plezier mochten beleven met een rollator. Het was een positieve ervaring, bijzonder! 


Negen teams streden voor de mooiste, de snelste en de meest winstgevende rollator.  Voor de beelden kunt u het beste naar de facebookpagina van 'Gelukkig Ouder Worden'.  


De race heeft een mooi begin gemaakt om het Belgisch trekpaard en huifwagen aan te kunnen schaffen. Met een startbedrag van €5.209 komen de prachtige bosritten al in vooruitzicht. Helaas zijn wij er nog niet en mocht u nog een bijdrage willen overmaken dan kan dit tot eind oktober. Alle kleine beetjes helpen om samen extra levensgeluk te kunnen geven aan ouderen. 


Dankjewel en wie weet tot volgend jaar! Stichting Gelukkig Ouder Worden heeft een ANBI-STATUS. Uw bijdrage kunt u opgeven bij uw belastingaangifte.

€ 900 van € 1.000
90% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.