Educatie   

Aangemaakt door :

mari vani

Locatie:

Eindhoven, Nederland

Initiatief en hulpvraag als je jezelf vind in een gezamenlijk doel van fatsoen en menselijkheid steun betuigt bij voorkeur financieel of bitcoin.Vrijgevige mensen doneren graag aan een Zelf gekozen doel. Wie geld om te geven heeft graag ten behoeve van deze simpele boodschap van inspiratie en positiviteit.

Motivatie

Na lang te hebben nagedacht heb ik besloten een Funding op te zetten omdat ik financieel ontoereikend ben mijn doelen te bereiken en zodanig overleven zelfs niet gaat met een full- time baan. En in deze tijd van corona en drastische sociale verandering is het al moeilijk genoeg. Het is van belang dat mensen juist nu hun stem laten horen maar voor sommigen van belang is te zwijgen. Het is van belang om juist nu een eenheid te vormen ongeacht ras,geslacht,of levenswandel.  


Want wat we nodig hebben is verdraagzaamheid en menselijkheid samen met het besef dat mensen niet allemaal dezelfde denkwijze of overtuiging hebben .En dat we juist ondanks dat we het niet met elkaar eens zijn wel allemaal het verstand en respect hebben voor het leven zelf om in te zien dat diversiteit,andere zienswijzen en respect nou eenmaal nodig zijn in een Sterke samenleving.

Met dit initiatief en hulpvraag zoek ik meer mensen die zichzelf vinden in dit gezamenlijke doel van fatsoen en menselijkheid en graag willen ondersteunen; bij voorkeur financieel. Het is zo dat vele mensen vrijgevig geen enkel probleem zien in doneren en gewoonweg geld om te geven hebben en dit graag willen missen aan een doel zoals Deze "een simpele  boodschap van inspiratie en positiviteit." 


Fijn en dank voor alle vrolijk rinkelend munt als een gift uit het hart maar mijn doel is het snelst bereikt met een gift dat geruisloos valt ! 

Het besluit om een fund me te beginnen is niet alleen uit financiële overweging begonnen maar uit een behoefte om gezond verstand een platform te geven en dit in de toekomst uit te breiden met bv een out-reach of kleine blijken van appreciatie ( bv Stickers,foto`s,sleutelhangers e-mails ) bij uw steun.;aan een educatief initiatief.

Mijn wens is dan ook heel veel mensen met mijn hulpvraag te bereiken middels Positieve berichten op dagelijkse of wekelijkse basis .Maar de start fundeert zeker in de behoefte om ook nuttig te zijn en Werk voor mijzelf te creëren zodat ik op mijn beurt weer in staat ben een ANDER te steunen als de tijd daar is en ik weer terug kan geven aan een ander die de moed vind en besloten heeft te vragen om hulp.

 

Daarom is mijn eerste positieve outreach een auto sticker te laten maken: bij genoeg interesse en donaties ben ik dan in staat deze op te sturen naar geïnteresseerden via post verzending !  zie de foto van de campagne . You matter !


€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.