Maatschappij   

Aangemaakt door :

The JAM Project

Locatie:

Victoria, Malta

"Deze plek voelt als thuishoren. Ik voel me hier thuis. Ik voel me geïnspireerd"

- Ahmed (Engelse student)


We hebben wat hulp nodig!


Toen we in november 2022 openden, wisten we niet zeker of ons idee om een kunst- en gemeenschapscentrum te creëren dat gericht was op integratie in Gozo, zou werken. We hadden nul geld, een ongezonde hoeveelheid ambitie en een team van ongelooflijke vrijwilligers die de klok rond werkten om de mensen op Gozo een ruimte te bieden om te integreren, te delen en te leren.


We zijn nederig geworden door de reacties van de gemeenschap in de afgelopen zes maanden, en het heeft ons geïnspireerd om meer te geven. Maar om dat te kunnen doen, hebben we wat geld nodig.


Het JAM-project heeft geen financiering en draait uitsluitend op vrijwilligers . Het heeft zoveel potentie om zoveel meer te zijn, het heeft alleen een klein duwtje nodig om er te komen - hopelijk van jou.


Waar is het geld voor.


Het is voor de gemeenschap. We hebben de beslissing genomen om ervoor te zorgen dat al onze programma's en diensten volledig gratis toegankelijk zijn voor het publiek, omdat we ervoor willen zorgen dat iedereen welkom is , ongeacht inkomen, achtergrond of status.


We gebruiken dit geld voor onze huisvestingskosten, onze workshops, educatieve lezingen, inloopdiensten, Engelse school en onze algemene operationele kosten.


Onze visie en missie.


Ons doel is om kunst en onderwijs te gebruiken om gemeenschapsvorming te bevorderen en een gezonde integratie op het eiland aan te moedigen.


Ga naar onze facebookpagina of www.jamproject.eu voor meer informatie.

€ 0 van € 30.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.