Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Doingoood Foundation

Locatie:

Kampala, Uganda

The Surgery is een internationaal medisch ziekenhuis gelegen in het centrum van Kampala en biedt haar patiënten betaalbare en op wetenschap gebaseerde zorg. De artsen verbonden aan The Surgery zijn algemeen opgeleid en gespecialiseerd in onder andere reis- en tropische ziekten. Het ziekenhuis biedt daarnaast 24 uur per dag 7 dagen in de week Spoedeisende hulp.


Het ziekenhuis staat voor een aantal (christelijke) waarden zoals integriteit, eerlijkheid en betrouwbare dienstverlening. Het ziekenhuis wordt in Oeganda aanbevolen door diverse ambassades, bedrijven en verzekeringsmaatschappijen om medische handelingen uit te voeren, diagnoses te stellen naar internationale standaarden. Bij The Surgery werken zowel internationale als lokale doktoren en verpleegkundigen.


Wil jij dit ziekenhuis een hart onder de riem steken met een donatie zodat zij hun mooie werk voort kunnen zetten? Dat is mogelijk.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.