Maatschappij   

Aangemaakt door :

Erika Roux

Locatie:

Rotterdam, Netherlands

Lieve vrienden,


Zoals de meesten van jullie misschien weten, was er een inbraak in een van de vele kunstenaarsstudio's in Rotterdam en de zeer getalenteerde en lieve Sophie Bates liet haar Imac en 6 TB harde schijf (!!!) stelen. Zoals velen van ons is Sophie een professionele kunstenaar met niet zoveel middelen, deze computer was het belangrijkste middel van Sophie om werk te maken. We zijn verdomme dol op Sophie's kunst en we willen dat ze meer kan verdienen


Laten we allemaal onze krachten bundelen en onze vriend en collega-kunstenaar steunen.


We gaan een fondsenwervingsevenement organiseren, een QUIZ-avond georganiseerd door Nick en Sophie. 10% van het geld gaat naar Wolfart Project Space - om hun kosten voor het hosten van ons te dekken - en de andere 90% gaat rechtstreeks naar Sophie.


Als je dit evenement echter niet kunt halen, kun je bijdragen aan deze pot !!!


Aarzel niet om me te vragen als u vragen heeft.


Hier is het bericht van Sophie over de inbraak:


Zoals de meesten van jullie misschien weten, was er een inbraak in een van de vele kunstenaarsstudio's in Rotterdam en de zeer getalenteerde en lieve Sophie Bates liet haar Imac en 6 TB harde schijf stelen! Deze computer was het belangrijkste middel van Sophie om te werken, laten we haar helpen een nieuwe te krijgen.
€ 634 van € 1.000
63.4% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.