Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Milanie Cronje

Locatie:

, South Africa

Mijn hart achter de oprichting van deze organisatie is om de volheid van schandalige liefde voor mensen te belichamen. Soms lijkt liefde op een dak boven iemands hoofd. Eten hebben. Schoon water om te drinken. Soms lijkt liefde op emotionele genezing of gezinsherstel. Soms lijkt liefde een uitweg te bieden uit het bendeleven. Of een opleiding waar ze zich veilig voelen. Soms lijkt liefde op gemeenschap en wordt ze niet gescheiden van familie. Genezing voor de zieken. Een hand om vast te houden. Ogen te zien. Oren om naar hun verhalen te luisteren. Het beste dat je iemand ooit zou kunnen geven, is je tijd. Liefde lijkt op iets. Het is niet genoeg om alleen over liefde te praten. We moeten het echt leven. We zijn gekomen om te leren dat om lief te hebben op een zo reëel mogelijke manier moet worden geleefd.


Op nationaal niveau zijn we toegewijd aan het opleiden van leiders die onze organisatie-activiteiten kunnen uitvoeren in de landen van Zuid-Afrika, Brazilië en de rest van Latijns-Amerika. Het grote geheel omvat:

• Jeugdcentra die gericht zijn op het uitbreiden van kansen voor kinderen, adolescenten en hun families die uit achtergestelde situaties en sociale kwetsbaarheid komen.

• Scholen voor beroepsopleidingen die kinderen in staat zullen stellen hun dromen en ambities na te streven.

• Kinderdorpen die pleegzorg op lange termijn en transformatie en reïntegratie van gezinnen bevorderen

• Gemeenschapstransformatie

• Opvoeders en scholen uitrusten om vrede en vreugde in de klas terug te brengen en geweld / verstoringen uit de schoolomgeving te verwijderen.

• Mensen in staat stellen om verbinding, kwetsbaarheid, identiteit, zelfliefde, zelfbewustzijn en innerlijke genezing te hebben.

• Familietransformatie, herstel en verzoening.

• Het presenteren van effectieve opvoedingsmethoden om ouders en ouders van kinderen met gedragsproblemen te bevorderen

• Het opleiden en uitrusten van mensen uit gemeenschappen met lage inkomens over geldbeheer en beleggen

• Ondersteuning van gezinnen die drugsgebruik of werkverlies doormaken

• Uitgebreide gemeenschapsbereik met voedingsprogramma's en huisvestingsprogramma's;

• Gevangeniszaken en ondernemingen

• Revalidatie van bendes en preventie van bendewerving


Waar we ons momenteel op willen richten:

• Non-profit organisatie Kosten instellen. Het zal onze geloofwaardigheid en financieringsmogelijkheden verbeteren, ons in staat stellen een bankrekening te openen en onze organisatie te helpen met fiscale prikkels. Het zal ons ook helpen onze website op te zetten, om een platform te creëren voor adverteren en het ontvangen van verdere donaties. Wat dit zou betekenen is dat alles wat we doen en bereiken wordt gedaan via onze gevestigde non-profit organisatie. We kunnen meer bereiken door een NGO op te richten. Elke volgende schenking is ook voor de schenking fiscaal aftrekbaar. We kunnen fondsenwervers hosten, subsidies aanvragen en samenwerken met bedrijven in het hele land.

• Een van de eerste dingen die nodig is, is om onze oprichter / CEO te sturen naar een erkende counselingcursus in Johannesburg, Zuid-Afrika en die drie maanden loopt, om haar counseling en psychologieopleiding te bevorderen. Dit zal de non-profit enorm ten goede komen, omdat de cursus specifiek gericht is op trauma, betrokkenheid van bendes, criminaliteit en prostitutie.

• Zet een centrum op waar we onze afdeling Geestelijke en Emotionele Gezondheid gaan hosten. Het draait allemaal om gezonde, verbonden relaties. Met zichzelf. Met gezin. Met belangrijke anderen. Met vrienden. Met collega's. Het richt zich op het kiezen van liefde en verbinding binnen relaties met mensen; Krachtig worden en zichzelf goed beheren; Effectieve communicatie; gezonde identiteit en kwetsbaarheid: grenzen stellen; eigenaar worden van je eigen leven; behoeften op een gezonde manier uiten en mensen op een effectieve manier confronteren. Dit transformeert op zijn beurt de manier waarop mensen relaties aangaan in de moderne samenleving en verandert disfunctionele gezinnen en relaties in een bloeiende samenleving. We hebben financiering nodig om de cursussen, materialen en middelen binnen te brengen waarmee we deze cursussen landelijk kunnen aanbieden en invloed kunnen hebben op duizenden gezinnen, waaronder pleegzorg, weeshuizen en uiteindelijk ons centrum voor preventie van kinderen en bendes.

• Door verschillende materialen en middelen binnen te brengen door Liefde en Logica, is ons doel om het onderwijs weer plezierig te maken en het aantal kinderen dat wordt geschorst, uitgezet of te laten vallen te verminderen. We willen ons richten op het gebied van schoolgeweld, pesten en rebellie en de sfeer transformeren in een omgeving waarin studenten en leraren op een respectvolle manier met elkaar samenwerken. We zijn ervan overtuigd dat dit mogelijk is. We hebben financiering nodig voor alle materialen en middelen die ons in staat zullen stellen om deze cursussen landelijk en scholen in het hele land te presenteren.

• Brazilië Training School: stuur een van onze bestuursleden om samen met andere Braziliaanse pastors / evangelisten / zendelingen te trainen onder Iris Global, een missiesorganisatie, onze inspanningen uit te breiden naar Zuid-Amerika en verbindingen / relaties op te bouwen en een basis op te zetten in Zuid-Amerika.

• Begin een trainingsschool in een van de gevangenissen, waar we beginnen met revalidatie en re-integratie met jonge kinderen.


Ze zeggen dat er een dorp voor nodig is om een kind op te voeden. Welnu, er zijn mensen nodig die met elkaar samenwerken om de wereld te transformeren. Laten we samen de wereld transformerenMijn visie is om een organisatie zonder winstoogmerk en kinderwelzijn op te richten die actief is in de armste delen van Zuid-Afrika en Brazilië, met als missie herstel, transformatie, verzoening en verzoening door de kracht van verbinding, kwetsbaarheid en mensen in staat stellen vrij van angst te leven, schaamte en traumatische pijn
€ 0 van € 20.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.