Vrouwenemancipatie   

Aangemaakt door :

Lisa Ja'afar

Locatie:

Singapore, Singapore

HET VERHAAL

DE TOEGEKENDE GUNDEFINANCIER

Het initiatief gemeenschapsgebaseerde fondsenwervende acties maken deel uit van het collectieve ontgrendelmiddelenplatform om te integreren als de basisgemeenschapsfondsen die worden toegekend door het collectieve samenwerkingsverband dat afkomstig is uit de diverse achtergrond van het maatschappelijk middenveld en onafhankelijke NGO-beweging of -organisatie, de gemeenschapsleider, jeugd leider en doorverwijskandidaten die meestal uit de natie ondervertegenwoordigde en gemarginaliseerde vrouwen en kinderen komen.


De organisator

Wij zijn een lokale, collectieve, door drugs geleide, op gemeenschap gebaseerde gemeenschapsbeweging, die erop gericht is om leden van een peer community te voorzien en te bereiken om toegang te hebben tot een adequaat 'veilige ruimte' platformgebied, om hen te helpen bij het zoeken naar of zoeken naar alternatieve mensenrechten verhelpen middelen van diensten tijdens elke vorm van noodsituaties of dringende gevallen, verwijzingsgevallen naar andere sociale netwerkdiensten, peer support groep en om de empowerment te bevorderen door het opbouwen van een goede gemeenschap leiderschapsbetrokkenheid onder de meest achtergestelde en kwetsbare sleutelpopulatiegroep van Singapore van (jonge) vrouwen inclusief hun kinderen


We coördineren ook op de gemeenschap gebaseerde activiteiten, zoals een gemeenschapsworkshop of -programma om een multisectoraal educatief platform te stimuleren bij het verspreiden en opleiden van het maatschappelijk middenveld, inclusief leden van de peer community en bondgenoten over het fundamentele bewustzijn van het kaderdomein van de vaardigheden en kennis over een recht- op basis van werkethiek van een internationale norm voor het mensenrechtenmechanisme, ter bevordering en aanmoediging van de volledige zichtbaarheid van de zinvolle deelname van gemeenschapsemancipatie aan de coördinatie van een ontwikkeld, op de gemeenschap gebaseerd interventie-macroniveau-programma en het ondersteunen van gezondheidszorg, beleidsvorming, onderzoeker, enz. om de evidence-based best practice-aanpak van community empowerment te herkennen en respecteren.


Met wie werken we samen

Wij zijn een aangesloten lid van de gemeenschap met andere lokale en regionale sociale netwerkbewegingen of organisaties zoals, Project X - Singapore sekswerkersorganisatie, Singapore NGO coalitiegroep, Internationale netwerken van mensen die drugs gebruiken (INPUD), Internationaal netwerk van sekswerkersproject (NSWP) ), Amnesty International, Support Don't Punish global action movement and VIENNA NGO of drug organisation. We erkennen onszelf als onderdeel van een waakhond voor de mensenrechten die werkt aan het bewaken, documenteren en rapporteren van nationaal quasi-wetgevend juridisch rechtsstelsel zoals het beleid inzake schadelijke praktijken, het strafrechtelijk strafrecht, economisch systemisch en structureel geweld en misbruik, en repressie verergerd onder de belangrijkste bevolkingsgroep van (jonge) vrouwen.


Waar we nu een gemeenschapsgebaseerde campagnedrive coördineren, voor de # MyWorld2GenderEquality20130-fondsenwervingscampagne, die onder Singapore de meest achtergestelde en kwetsbare sleutelpopulaties van (jonge) vrouwen die drugs gebruiken, migranten zonder papieren en lokale sekswerkers, transgendervrouwen, vrouwen die leven met hiv / aids, vrouwen die zijn opgesloten voor lichte drugsgerelateerde delicten en vrouwen die lijden aan een posttraumatische stressstoornis.


Wanneer we het Community-Based Fundraiser Fund moeten verhogen

We willen het beoogde bedrag voor november 2018 verhogen, waar we het geld kunnen gebruiken voor onze voorbereiding om een gemeenschapsevenement te organiseren ter herdenking van de internationale dagen tot End Violence on Sex Workers 2018.


Het bedrag dat we via deze online fondsenwervingspagina hebben verzameld, zal worden geconsolideerd door onze aangestelde fondsenbeheerder en verspreid onder Awaken Resistance, aangestelde partnerschapsentiteiten om de fondsen te gebruiken bij het ontwikkelen voor toekomstige en bestaande gemeenschapsprogramma's en activiteiten binnen hun eigen gemeenschapssfeer lid. Als hoofdorganisator van de fondsenwervingscampagne dragen wij bij Awaken Resistance de verantwoordelijkheid en zijn we verantwoordelijk voor het verstrekken van duidelijke en transparante werkprestaties, follow-upupdates of rapporten aan alle donoren en partners, inclusief het gunstige profiel voor de ontvanger van het geld. We hebben ons ertoe verbonden het werkethische principe van op rechts gebaseerde praktijken te bieden.


Met wie moet u contact opnemen voor eventuele vragen

Voor vragen of vragen kunt u ons een bericht sturen via onze e-mail [email protected] of ons een rechtstreeks bericht sturen via onze officiële FB-messenger-pagina @awakenresistancesg.


U kunt ook contact opnemen met Lisa Ja'afar, de mede-oprichter en programmadirecteur via haar e-mail [email protected] Voor dringende zaken of vragen kunt u een link maken naar haar FB-berichtenpagina om een directe oproep of bericht te plaatsen.


We zullen stamgasten updates verstrekken en verantwoordelijk worden gehouden voor elke dubieuze of verdenking van geldovergang. Geldschieters of donoren worden aangemoedigd om het beleid in WhyDonate te bekijken, we moedigen ook aan om ons werkprofiel te controleren of te controleren voordat u een bedrag aan geldtransacties verricht. We verwelkomen alle input, suggesties of feedback over de community-based fondsenwervingscampagne actie, stuur ons uw reactie of reactie op onze e-mail [email protected]

SafeValue moet [eigenschap] = bindend gebruiken:

(zie http://g.co/ng/security#xss)

De Global 2 Local Action Campaign Movement 2 # SG2030action4rightsEen op de gemeenschap gebaseerde initiatiefcampagne om fondsen te werven voor ondervertegenwoordigde en meest gemarginaliseerde vrouwen en meisjes in Singapore.
€ 0 van € 10.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.