Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Rosa van Zonneveld

Locatie:

Zwolle, Nederland

Hey! Ik ben Rosa van Zonneveld.


Binnenkort studeer ik af als theatermaker en -docent aan ArtEZ te Zwolle.

De afgelopen maanden heb ik samen met vijf sterspelers en een fantastische regieassistent hard gewerkt aan het realiseren van mijn afstudeervoorstelling. Geïnspireerd op de film Jawbreaker uit 1999, maakten we samen scènes over populariteit, vriendschap, intimiteit en hoe het is om op te groeien als vrouw. Het is een tragikomische ode aan de Amerikaanse High School film en al haar clichés.


Op 18 juni speelt mijn afstudeervoorstelling "The Girl In The Clique That The Movie Is About" gratis en voor niks in het Zwolse theater Odeon. Des te meer reden om iets te doneren, toch? Jullie donaties gaan naar decor, kostuum, attributen en het huren van een repetitieruimte. Want hoewel het maken van voorstellingen mijn favoriete ding is om te doen, is mijn studentenbudget niet altijd tegen mijn plannen opgewassen.

Ik zou heel gelukkig worden van een donatie, al is die maar een euro.

Mijn dank is groot en eeuwig!


Liefs,

Rosa


(En mocht je die voorstelling dan ook willen bezoeken; kaartjes reserveer je hier: https://zwolsetheaters.nl/programma/finals-artez-rosa-van-zonneveld )


€ 755 van € 1.000
75.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.