Noodhulp   

Aangemaakt door :

The East African Muslim Relief Organization

Locatie:

Mbale, Uganda

De Oost-Afrikaanse moslimhulporganisatie. Beste broeders en zusters, we doen een beroep op u om onze projecten te helpen ondersteunen door al het mogelijke te doneren om ons in staat te stellen humanitaire activiteiten te bieden.

M et uw steun kunnen we moskeeën te bouwen, boren van waterputten, ondersteuning van de weeskinderen, Qurbani, bieden Holly korans, ondersteunen de madarasas in Oost-Afrika, zorgen voor voedsel noodhulp, onderwijs steun, steun onze arme broeders en zusters te Hijja voeren ,Ondersteuning van gehandicapten en weduwen,Ondersteuning van het meisje, milieu en sanitaire voorzieningen enzovoort.

Jazzak'Allah Khair aan alle donateurs die ons steunen en moge Allah jullie belonen met jullie zoals de meesten hier op aarde en na het leven/jannah.

We roepen iedereen op om te helpen doneren wat je kunt, zelfs een dollar kan een verschil maken en steun ons. Heel erg bedankt voor je steun.

OPMERKING

We roepen al onze donateurs op om ons hun naam, e-mail of Whatsapp-nummer te sturen, zodat we ze video's en foto's kunnen sturen van het project dat ze hebben gesteund.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.