Vluchtelingenhulp   

Aangemaakt door :

Teufel Nederland

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Net als in onze thuisstad Berlijn, staat Teufel Audio ook in Nederland al tien jaar voor openheid, tolerantie en diversiteit. We geloven dat muziek de kracht heeft om deze waarden over de wereld te verspreiden. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met de streetart-artieste Naomi King en de non-profitorganisatie Sounds of Change. Deze twee geweldige Nederlandse partners zetten ieder op hun eigen manier muziek in als middel in voor een tolerante en inclusieve wereld.


De Rotterdamse streetart-artieste Naomi King heeft van ter ere van onze 10e verjaardag vrije hand gekregen om een van onze speakersets volledig te customizen. Het resultaat is de Teufel x Naomi King Ultima 40. De set niet te koop, maar wordt verloot onder de deelnemers van deze inzamelactie. Iedereen die tussen 31 mei en 9 juni een donatie doet aan Sounds Of Change via het donatieformulier, maakt kans om deze volledig unieke speakers straks thuis te hebben staan.


Sounds Of Change is een Nederlandse non-profitorganisatie die zich sinds 2017 inzet om kwetsbare mensen en gemeenschappen te versterken door het maken van muziek. De organisatie is vooral actief in vluchtelingenkampen in het Midden-Oosten. Door daar ‘community builders’ te trainen en muziekprojecten op te zetten, stimuleren ze samenwerking en creativiteit, die als katalysator voor fungeert voor positieve verandering.


Met opvallende kleuren en organische vormen uit de natuur en het dagelijks leven, viert het werk van Naomi King diversiteit in al zijn facetten. Voor de Teufel x Naomi King Ultima 40-set heeft zij gewerkt met een mix van meerdere lagen acrylverf met daarover inkt- en potloodtekeningen in haar kenmerkende, felle kleurenpalet.


Bekijk de video over het project hier: https://www.youtube.com/watch?v=nPHC-jAoy8I
Iedereen die de komende tien dagen via deze pagina een donatie doet aan Sounds Of Change maakt kans om deze volledig unieke speakerset te winnen!


Meedoen werkt als volgt:


1. Doe tussen 31 mei en 9 juni via deze pagina een donatie aan Sounds Of Change.


2. Laat bij je donatie tenminste je e-mailadres achter als wil meedingen naar de speakerset, zodat we je kunnen bereiken (anonieme donaties zijn uiteraard ook welkom, maar uitgesloten van deelname).


3. De minimumdonatie is €5. Voor iedere gedoneerde euro ga je één keer mee in de pot waaruit wordt geloot. Meer doneren = meer kans.


4. De winnaar wordt willekeurig geselecteerd uit alle niet-anonieme donateurs en krijgt na 9 juni bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
Bruikbare links:

Lees het hele verhaal over Teufel, Naomi King en Sounds Of Change hier: https://magazine.teufelaudio.nl/10-jaar-teufel-nederland

Meer informatie over het werk van Sounds Of Change: www.soundsofchange.org

Naomi King op Instagram: www.instagram.com/naomiking010
Titelbeeld: ©Niek Hage

Naomi at work: ©Rotterdam Stories

Afbeeldingen Sounds of Change: ©SoundsofChange


€ 2.725
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.