Dieren   

Aangemaakt door :

Inger de Mooij

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Mag ik je voorstellen aan Tess? Sinds mei 2020 woonachtig in Amsterdam en een echte aanwinst voor het gezin van Yvon en Thimo. Helaas werd dit prille geluk verstoord door een ernstige heupafwijking, iets wat juist zo goed was uitgezocht en gecheckt met de fokker. Ik zal jullie de vervelende details besparen, maar de fokker geeft niet thuis. Yvon is vele medische kosten verder. Inmiddels is het maart 2021, is Tess twee nieuwe heupen rijker, alleen stapelen de medische kosten zich op. Medicatie, controles, fysiotherapie, ritjes naar Bergen op Zoom, extra oppas en vele foto's onder narcose.

Inmiddels is er bijna 15.000 euro uitgegeven en deze kosten lijken nauwelijks verhaald te kunnen worden bij de fokker. Een juridisch traject wat door Yvon goed is uitgezocht. De zorgverzekering die Yvon heeft afgesloten voor Tess in mei 2020 vergoed deze kosten ook niet.


Door de nieuwe heupen is het Tess gegund om inmiddels weer lekker door het Rembrandtpark en Vondelpark te struinen. Iets waar Yvon, Thimo maar ook Tess erg blij mee zijn. Alleen is het eind op dit moment nog niet in zicht. Komende tijd staan er nog veel medische kosten op stapel voor Tess. Ook heeft Yvon veel geld moeten lenen bij de bank om de operaties op dat moment te kunnen betalen. Op dit moment is het niet duidelijk of Tess opnieuw geopereerd moet worden. Wat wel duidelijk is dat het einde nog niet in zicht is wat betreft te maken medische kosten.Vandaar deze fundraising: ik wil je vragen om te overwegen of je een bijdrage wilt leveren in deze medische kosten van Tess. Namens Yvon en Thimo ook hartelijk dank. En als er nog vragen zijn, schroom niet om mij te mailen. Dank je wel voor het lezen, delen/verspreiden en de aandacht! Fijne dag, Inger

€ 1.417 van € 10.000
14.2% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.