Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Stichting ACD

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Follow your dreams! De droom om met Myla de wereld rond te gaan met als doel om samen de zeldzame longafwijking ACD onder de aandacht te brengen. Deze is nog altijd niet met het leven verenigbaar. Check our Berlin Video!

Naast de marathon van Rotterdam wil ik ieder jaar een tweede marathon lopen, maar dan in het buitenland om mijn dochter Myla aan de wereld te laten zien en andersom. Na ons eerste succesvolle avontuur in Berlijn, krijgt onze droom een bijzonder vervolg. Ik ben namelijk geselecteerd voor de marathon van Chicago! Deze is op 11 oktober 2020 en natuurlijk kan ik niet zónder Team Myla.

Stichting ACD werd opgericht na het overlijden van onze dochter Myla aan deze zeldzame longafwijking. Ons doel is om ACD onder de aandacht te brengen en een verschil te kunnen maken voor al die kindjes en gezinnen die in de toekomst getroffen zullen gaan worden door ACD. Als niemand iets doet, gebeurt er ook niets en dus zijn we begonnen bij het begin. Ieder kind verdient een eerlijke kans! Check ons Berlijn avontuur in de video onderaan de pagina!

Ik besloot op een mooie dag om de longen uit mijn lijf te lopen tijdens marathon evenementen. De droom ontstond toen om met Myla de wereld over te gaan en dat is precies wat we doen! Expres zeg ik ‘we’ want zonder team zouden we niet staan waar we nu staan. In oktober gaan we naar Chicago en voor deze bijzondere trip hebben we €3000 nodig! Help ons dit doel te bereiken en help daarmee ACD onder de aandacht te krijgen. We zijn op de goeie weg, maar we hebben zo nu en dan nog wel een steuntje in de rug nodig!
€ 1.005 van € 3.000
33.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.