Evenement   

Aangemaakt door :

Amber Lauwers

Locatie:

, Aruba

Het is altijd een droom van onze moeder geweest om nog eens terug te keren naar haar geboorteland, Aruba. Wij hebben daarom besloten om mama deze reis cadeau te geven dit jaar en willen jullie vragen ons te helpen in het realiseren van deze droom! We weten heel zeker zij haar geluk niet op kan als dit lukt!

Lieve allemaal,


Zoals de meesten van jullie wel weten is onze moeder geboren op Aruba en heeft zij daar tot haar negende gewoond. Het is altijd een droom van haar geweest om nog eens terug te gaan, het liefst met het hele gezin. Wij hebben daarom besloten om mama deze reis cadeau te geven dit jaar, voor haar 60e verjaardag. Wij zijn allemaal al een tijdje druk aan het sparen om voor onszelf en mama een ticket te kunnen kopen.. Maar ja, vliegen is duur.. Daarom willen wij jullie vragen ons te helpen in het realiseren van onze moeders droom. Als verjaardagscadeau aan haar kunnen jullie een bijdrage leveren aan de reis op deze website. We weten heel zeker dat zij dit super leuk vindt en haar geluk niet op kan als dit lukt! 


Liefs, de kids

Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.