Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Muwumba Azaria

Locatie:

Jinja, Uganda

Geachte heer mevrouw,

Hoop je dat deze brief je in goede gezondheid vindt? Mijn naam is Muwumba Azaria uit Oeganda. Ik werk met Architectural Handcrafts UG. Onze belangrijkste focus ligt op de sociale ontwikkeling van kwetsbare jongeren in Oeganda. Oeganda heeft een zeer grote populatie kwetsbare jongeren, we bereiken en ondersteunen enkele van de meest kwetsbare jongeren in de samenleving en creëren werkgelegenheid om armoede te verminderen. We zijn begonnen in 2014 en in ieder geval nu ergens zouden we ons doel willen bereiken als we de kans krijgen om werkgelegenheid te creëren voor kwetsbare jongeren. Als senior coördinator voor Architectural Handcrafts RUG. We vechten en werken zo hard om kwetsbare jongeren te helpen zichzelf te versterken met innovatieve ideeën. Ons doel voor 2021 is om 300 kwetsbare jongeren te helpen deel te nemen aan handwerkvaardigheden, dit zal hen helpen hun leven boven de armoedegrens te leiden.We zijn begonnen aan deze reis om kwetsbare jongeren niet achter te laten. Ik verzoek uw kameraden voor financiële steun. We zouden graag genoeg apparatuur willen kopen. Alle kwetsbare jongeren verdienen een kans om uit armoede een toekomst op te bouwen. Uw donatie zal een dramatische impact hebben op het leven van jonge mensen. Bedankt voor uw relatie met ons. Uw steun wordt zeer gewaardeerd.


Vriendelijke groet,


Muwumba Azaria

Coördinator.


Help ons mee om een betere community te creëren. Niemand kan alles doen, maar iedereen kan iets doen. Onze belangrijkste focus ligt op de sociale ontwikkeling van kwetsbare jongeren in Oeganda.
€ 0 van € 6.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.