Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Sytske Foundation

Locatie:

Netherlands, Netherlands

#deellevensgeluk

Innovatieve Dialin Insulinepomp

Levensreddende implanteerbare insulinepomp voor Sytske en andere mensen met diabetes type 1

Zorgen dat Sytske en haar lotgenoten weer een toekomst hebben. Met jouw hulp mogelijk maken dat zij op tijd een nieuwe inwendige insulinepomp krijgen. En dat er snel voldoende van deze pompen beschikbaar komen om meer mensen met diabetes type 1 kwaliteit van leven te geven. Dát is ons doel.


Geen leven zonder inwendige insulinepomp

Sytske heeft diabetes type 1, een auto-immuunziekte. Zij is een van de 70 Nederlanders die niet lang overleven zonder hun inwendige insulinepomp. En al zeker niet buiten het ziekenhuis. De fabrikant stopt in 2019 met de productie van deze pompen en de hiervoor benodigde accu’s. Al Sytske’s hoop is nu gevestigd op de innovatieve implanteerbare DiaLin insulinepomp. Om deze te ontwikkelen is nog 500.000 euro nodig. Ondertussen is haast geboden voor Sytske en haar lotgenoten!


Update september 2018

We hebben het doelbedrag van 500.000 euro gehaald (zie www.sytskefoundation.nl), maar extra donaties zijn altijd welkom. Extra fondsen houden wij voorlopig aan als reserve mocht een tegenvaller zich voordoen of voor toekomstig onderhoud en upgrades.


Belangrijke innovatie in diabeteszorg

De DiaLin insulinepomp is een belangrijke, uit Nederland afkomstige innovatie in de diabeteszorg. Veel ingenieuzer, compacter, lichter en betrouwbaarder dan 30 jaar geleden ontwikkelde pompsysteem. Naar verwachting kan in de tweede helft van 2019 een prototype bij de eerste patiënten worden ingebracht. Nog net op tijd voor Sytske. Die pomp móet er dus komen. Daarvoor hebben we jou keihard nodig. Doe je mee? Doneer of organiseer een actie om geld op te halen en deel levensgeluk! www.sytskefoundation.nl

€ 191.636 van € 500.000
38.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.