Sport   

Aangemaakt door :

SV Groenendaal

Locatie:

Antwerpen, België

Als club hanteren wij een welbepaalde filosofie waarbij de voornaamste invalshoeken zijn: Fairplay, Familiewaarden en Gelijke kansen. Maar vooral plezier. Wij hebben meer dan 160 actieve jeugdleden en 80 actieve senioren; dit maakt een totaal van meer dan 300 spelers.

Wat zoeken wij?


Momenteel zijn we opzoek naar een sponsor of sponsors. Die de club of een individueel team willen helpen. 

Maar ook gewone bijdragen zijn welkom.


Wat hebben wij te bieden aan onze sponsors:

Sportsponsoring is geen liefdadigheid, maar een investering op termijn. Het sportbestuur van SV Groenendaal Voetbal is zich hiervan goed bewust. Het is dan ook logisch dat uw bedrijf of zaak zich moet kunnen vinden in het aangebodene. Wij zijn ervan overtuigd dat onze club, op basis van de hierna vermelde elementen, past in uw communicatieplan teneinde de naambekendheid en visibiliteit te verhogen. Het is een manier om aan sensibilisering te doen.


Flexibiliteit:

Wij beschikken over een jong, enthousiast en dynamisch bestuur dat open staat voor uw suggesties of alternatieven.


Zekerheid:

Wij hebben meer dan 160 actieve jeugdleden en 80 actieve senioren; dit maakt een totaal van meer dan 300 spelers, die deel uitmaken van een gezin. Houden wij rekening met 3 leden per gezin en – voor wat betreft de jeugdspelers – met gemiddeld één sympathiserende grootouder, dan bekomen wij rechtstreeks een te benaderen doelgroep van ongeveer 950 (!) personen met een grote diversiteit van leeftijd, interesse en woonplaats. Per wedstrijdweekeind bezoeken meer dan 300 mensen ons sportcomplex aan de Laarsebaan te Merksem. SV Groenendaal Voetbal geniet algemene bekendheid, niet alleen in Merksem maar ook, als één der grootste en snelst groeiende sportclubs van het K.V.V. in de regio Antwerpen. Naast deelname aan de kompetitie van het K.V.V. neemt onze club ook deel aan externe tornooien met alle jeugdploegen en 1 of 2 seniorentornooien. Jaarlijks richten wij op onze terreinen een groot jeugdtornooi in met meer dan 40 deelnemende ploegen en een mini-voetbaltornooi met 20 ploegen. Vele nevenactiviteiten worden er georganiseerd (o.a. familiedag, quizavond, kaasavond, …) Er is ook een “Nieuwsbrief” die per e-mail aan onze leden wordt bezorgd.


Wenst u ons te sponsoren en daarvoor in ruil extra naamsbekendheid genereren?

Dan mag u mij steeds contacteren via mail.
Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.