Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Sustaying

Locatie:

La Ventana, Mexico

Heeft u zich ooit slecht gevoeld over uw verblijf in hotels en plaatsen over de hele wereld vanwege de grote ecologische voetafdruk die deze plaatsen creëren? Denk aan al het wasgoed, plastic toiletartikelen en elektriciteit die deze verblijven gebruiken ... Wat als we onze accommodatie zouden kunnen kiezen op basis van duurzaamheidsbeoordelingen van echte reizigers? Dat is wat Sustaying ™ wil bieden!


Het doel is om een database te creëren van alle verblijfplaatsen over de hele wereld om gasten bewuster te maken van de milieu- en gemeenschapsimpact van hun verblijf. En niet omdat de accommodatie betaalde voor dure milieucertificaten, maar omdat reizigers zoals jij enkele eenvoudige vragen beantwoordden om hun verblijf een 'Sustaying'-ranking te geven.


We hopen dat deze ranglijsten uiteindelijk plaatsen met lage ranglijsten dwingen ook duurzamer te worden en zo een groenere wereld voor iedereen te creëren.


Help jij ons groeien door geld te doneren zodat we meer mensen kunnen bereiken?Waar uw donatie voor wordt gebruikt:

• Het inhuren van een ontwikkelaar om onze beoordelingssectie gebruiksvriendelijker te maken

• Marketing om Sustaying te helpen groeien

• Onderhoud van het platform


https://www.sustaying.com

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.