Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Support for UA in EU

Locatie:

Przemyśl, Poland

Beste internationale ondersteuningsteam,


Hier zijn Roman, Alex, Mykhailo en Anna van Support for UA in EU foundation . Wij en ons team van vrijwilligers willen graag uw hulp vragen om mensen in nood te kunnen blijven helpen.


Over ons:


We waren een van de eersten die naar de grens in Medyka, Polen kwamen toen er bijna niets was behalve koude en vermoeide mensen en een paar andere vrijwilligers die probeerden de crisis te beheersen. We waren in staat om twee weken voordat de organisaties daar kwamen ondersteuning te bieden aan de vluchtelingen aan de grens, inclusief voedsel, transport, tenten en humanitaire hulp.


Na samen vrijwilligerswerk aan de grens te hebben gedaan in de eerste dagen van de oorlog, hebben we besloten om onze stichting Support for UA in EU op te richten . Ons magazijn is gevestigd in Przemyśl, Polen, van waaruit we al meerdere tonnen humanitaire hulp naar Oekraïne hebben gestuurd, zowel voor burgers als voor militaire gevechten aan de frontlinies. We hielpen honderden vluchtelingen samen en organiseerden de nodige ondersteuning voor vrijwilligers uit het oosten die aan de grens en ons magazijn werkten.


Wat nodig is:


Met de zomer in aantocht hebben we uw hulp nodig bij het kopen van een voertuig met een koelkast om humanitaire hulp efficiënt naar Oekraïne te vervoeren. Dit zal ons in staat stellen medicijnen en voedsel te vervoeren naar de plaatsen die onze steun nodig hebben, de recentelijk bevrijde gebieden, frontlinies, vluchtelingencentra en weeshuizen.

Elke euro die u doneert, wordt gebruikt om een voertuig en benzine te kopen voor de levering van humanitaire hulp en rapporten zullen worden gepubliceerd.


Blijf in contact met ons en de behoeften van Oekraïners:


Onze sociale media:

  • Instagram: www.instagram.com/support_for_ua_in_eu/
  • Facebook: www.facebook.com/supportforUAinEU
  • Website: www.uaineu.com


Een jurk:

  • Jana Zamoyskiego 2/102, 37-700, Przemyśl, Polska
  • KRS-0000968311
  • NIP 7952569047


Wij zijn u zeer dankbaar voor uw bijdrage aan Support for Ukraine! Slava Oekraïne!

€ 1.150 van € 13.000
8.8% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.