Vrouwenemancipatie   

Aangemaakt door :

European Women on Boards

Locatie:

Brussels, Belgium

Inclusieve groei kan niet plaatsvinden zonder gelijke deelname van mannen en vrouwen

 

Steun ons op onze reis om vrouwen mondiger te maken en genderbalans te bereiken bij het nemen van beslissingen

In 2020 hebben vrouwen nog steeds ernstige nadelen wat betreft loopbaanontwikkeling en beloningsverschillen tussen mannen en vrouwen in vergelijking met mannen. Vooral zorgwekkend zijn de gegevens over de vertegenwoordiging van vrouwen in besluitvormingsposities in Europa. Ondanks het feit dat vrouwen bijna 50% van de beroepsbevolking uitmaken, vertegenwoordigen ze amper een kwart van de besluitvormende functies in de EU, met minder dan 5% van de Euro STOXX 600-handelsbedrijven met een vrouwelijke CEO ...

Om deze onbevredigende statistieken te veranderen, is er meer nodig dan alleen het samen vieren van Internationale Vrouwendag. Het vergt concrete acties, transparante en uitgebreide tracking, bevordering van beste praktijken die sociale verandering teweegbrengen en positieve rolmodellering van bekwame vrouwen.

European Women on Boards zijn er om precies dat te doen. Onze missie is om bij de besluitvorming te helpen bij het bereiken van genderdiversiteit door de competentie van vrouwelijk talent te vergroten. We bieden Europese benchmarks over gendergelijkheid in leiderschap, het creëren en onderhouden van netwerken om beste praktijken te delen. Tegelijkertijd vergroten we het bewustzijn van het onderwerp in het hele bedrijf, investeringen, beleidsvormende organisaties en een breed scala aan gemeenschappen.

Help ons alstublieft om onze missie waar te maken. Door te doneren helpt u ons de 2020 EWOB Gender Diversity Index en voortgangsregistratie, C-Level School-training en Digital Strategy Mentoring-programma's - Diversity Toolkit en Digitale Communicatie uit te voeren . Dit helpt ons sociale verandering te stimuleren en tegelijkertijd het algemene en zakelijke bewustzijn van de positieve effecten van genderdiversiteit te vergroten.


Bedankt voor je deelname aan de verandering.

EwoB-teamWij bij EWoB willen een wereld zien waarin mannen en vrouwen een gelijke kans hebben bij het nemen van beslissingen. Om onze missie te bereiken, hebben we financiële steun nodig die zal worden gebruikt voor opleiding, begeleiding en onderzoek naar gendergelijkheid. Sluit je bij ons aan om een meer gelijkwaardige wereld te bouwen. Alle donaties worden gebruikt om toekomstig vrouwelijk talent te ondersteunen.
€ 250

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.