Anders   

Aangemaakt door :

Angelo Kaplar

Locatie:

Netherlands, Netherlands

In mijn levensmissie om mensen te laten herinneren wie ze werkelijk zijn deel ik wekelijks inspirerende wijsheid video’s, mindfulness oefeningen en meditaties die zullen helpen om het leven Gelukkig, Vrij en Gezond te kunnen beleven. Als je mij wilt helpen om dit te kunnen blijven doen dan is elke bijdrage welkom.

Ik heb mijn leven gewijd aan het welzijn van de mens en breng de boodschap over op een manier zodat iedereen Gelukkig, Gezond en Vrij mag leven en ooit zelf leraar zouden kunnen worden, ongeacht op welk gebied, omdat het delen van wijsheid de sleutel is voor een wereldwijde en innerlijke transformatie.


Na jaren van lijden, stress, angst en paniekaanvallen besloot ik in 2005 de eerste keer vanuit het innerlijke wezen en ware levensdoel. Ik liet alles achter om met mijn rugzak de wereld rond te reizen. In Cambodja kreeg ik de eerste diepere verlichting. De reden om daar 4 jaar te blijven. Mediteren in de tempels van Angkor Wat, een boek schrijven en Mindfulness Meditatie-programma's volgen.


Het is ons geboorterecht om Gelukkig, Gezond en Vrij te leven en het is mijn intentie om dit voor iedereen toegankelijk te maken d.m.v gratis video's, mindfulness programma's en meditaties.


Dankjewel.


Tot Jouw Geluk, Vrij Zijn en Gezondheid,

Angelo

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.