Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

Iside Tacchinardi

Locatie:

Milan, Italy

Hé, ik ben Iside. Ik ben opgegroeid in een wijk in Milaan Zuid. Het heet Barona. Het heeft een geschiedenis van criminaliteit, armoede en een staat van verwaarlozing. In het hart van Baroona ligt een groot park genaamd Teramo. Teramo heeft een basketbalveld, een voetbalveld en veel banken om uit te rusten en te kletsen. Het is een vitale ruimte voor jong en oud in de buurt! Het heeft jouw hulp nodig! Mijn vrienden en ik willen het park nieuw leven inblazen.

We willen een perceel creëren voor het verbouwen van groenten en fruit. Dit project kan helpen om het milieubewustzijn te vergroten en de gemeenschap bij elkaar te brengen. Daarom hebben we financiering nodig om het project te starten! We zullen het geld gebruiken om het benodigde gereedschap te kopen, reclame te maken voor het project en onze eerste zaailingen te kopen.€ 0 van € 100
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.