Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Vera Hoffmann

Locatie:

Arusha, Tansania

Hallo en welkom bij mijn inzamelingsactie voor het Cradle of Love Baby Home and Hospital in Arusha, Tanzania.


Ik ben Vera en steun het project sinds januari als onderdeel van een vrijwilligersproject.


Het Cradle of Love Baby Home is een tijdelijk thuis voor baby's & peuters van 0-3 jaar. De meeste baby's zijn wees en hebben hun moeder verloren bij of kort na de geboorte als gevolg van verschillende complicaties. Anderen zijn wees en zijn in de steek gelaten. De baby's komen ook in de wieg als de gezinnen te arm zijn en niet in staat zijn om voor de baby's te zorgen.


Elke dag op het werk kijk ik in de ogen van kinderen van wie de moeder niet meer leeft. En waarom? Het begint allemaal in het ziekenhuis, waar de omstandigheden catastrofaal zijn.

Er is een gebrek aan medische middelen. Te beginnen met het ontbreken van operatiehandschoenen, steriele chirurgische instrumenten, bloeddrukmeters, etc. Wat gebeurt er eigenlijk bij stroomuitval? Levensreddende machines kunnen niet meer worden bediend, dus in een medisch noodgeval bestaat er levensgevaar.


Door deze omstandigheden overleven veel vrouwen de geboorte van hun kind niet.

In dergelijke gevallen worden de kinderen in de Wieg van de Liefde geplaatst. Er wordt dan geprobeerd om hen te re-integreren bij eventuele bestaande familieleden/familieleden, of er wordt gezocht naar een liefdevol adoptiegezin.


The Cradle is afhankelijk van donaties om voedsel, huur, elektriciteit en lonen voor werknemers te financieren. Een week winkelen alleen al kost 300-400 €, dus dingen als speelgoed, beddengoed, kinderwagens, kleding, babyaccessoires enz. komen op de tweede plaats.

Met weinig geld kunnen grote dingen worden bereikt!


Dit is waar JIJ in het spel komt! Met uw donaties, hoe groot of klein ook, wil ik de lokale Cradle of Love en Hospital in alle windstreken financieel steunen en zo de moeders en kinderen een kans bieden om samen te leven en te overleven.

Asante Sana voor UW steun en vrijgevigheid.

€ 2.460

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.