Maatschappij   

Aangemaakt door :

couput benavides jose rafel

Locatie:

Unterschleißheim, Germany

LGBT-rechten in Filippijnen.

De Filippijnse socialistische periode is veranderd in een vreemde (algemene term voor alle LGBTI + identiteiten) misdaad en psychische stoornissen. De houding van die tijd was nog steeds erg gevaarlijk en gemorst in de systematische discriminatie van vreemde mensen op alle terreinen van het leven, met veel gevallen van haatmisdrijven worden behandeld door de gemeenschap regelmatig. Het LGBT-centrum, de eerste en enige LGBTI-mensenrechtenorganisatie in de Filippijnen, is sinds 2010 een voorvechter van een haatmisdrijfregel en kreeg het: nu is het een misdaad om mensen te discrimineren op basis van hun seksuele geaardheid en genderidentiteit , met een strenge haat f effectief misdaad regeert op 1 augustus 2017. Maar het loutere bestaan van de wet is geen garantie voor regelmatige automatische eliminatie: dit is slechts het begin, en voorlichting en pleitbezorging sleutel blijven.

Mijn naam is jose rafael en ik ben een groot voorstander van de LGBT-gemeenschap in de Filippijnen in het bijzonder, ik ben zeer kritisch ten aanzien van de door de LGBT-gemeenschap in de Filippijnen acties. Ik probeer om geld in te zamelen voor deze campagne te worden gewijd aan de LGBT-gemeenschappen in de Filippijnen, vooral degenen die veel geweld en discriminatie van de omringende gemeenschap, die later zal worden gegeven aan LGBT centra in de Filippijnen hebben ontvangen.

Ik hoop dat de LGBT-gemeenschap daar niet wordt gediscrimineerd en dat zij het recht op gelijkheid als mensen in het algemeen krijgen.


ik ben een activist die de LGBT-gemeenschap ondersteunt en die campagnefondsen wil inzamelen om LGBT-mensen te ondersteunen en bij te staan die worden gediscrimineerd en minder humaan worden behandeld.
€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.