Educatie   

Aangemaakt door :

See Ability First International Tanzania

Locatie:

, Tanzania

WIE WE ZIJN:

Zie Ability First International (SAFi) is een in het VK geregistreerde liefdadigheidsorganisatie met nummer: 1117305. SAFi Tanzania, haar internationale

NGO (geregistreerd in Tanzania onder Wet nr. 24 van 2002 van NGO's). Het registratienummer voor SAFi Tanzania is: I-NGO/R/1504.

SAFi Tanzania probeert de kansen voor mensen met een handicap (PWD's) in heel Tanzania te maximaliseren door middel van:

raadplegen en netwerken met andere initiatieven in het hele land. Het concept is voortgekomen uit het succes van het werken met mensen met een handicap via het project Neema Crafts van de Anglicaanse kerk in Iringa. Dit initiatief heeft training, werkgelegenheid en een gemeenschap gegeven aan meer dan honderd mensen met een handicap in Iringa en heeft in de loop der jaren aan talloze anderen hoop gegeven. SAFI Tanzania heeft er vertrouwen in dat het kan bouwen

over het succes van deze sociale onderneming in het hele land, die de komende jaren in het levensonderhoud voorziet van veel meer PWD's.

SAFI Tanzania werkt samen met de regering van Tanzania, NGO's, openbare en particuliere programma's om haar doelen te bereiken. Het probeert ook te linken

gespecialiseerde consultants om PWD's op te leiden en te adviseren bij hun werk, en om zowel lokaal als internationaal markten te vinden voor hun producten.

Naast de focus op het creëren van levensonderhoud voor PWD's, heeft SAFi Tanzania drie belangrijke gebieden voor het richten van zijn eigen en donorfinanciering, deze

zijn:

Toegang

- personen met een handicap toegang geven tot gebouwen, huizen en onderwijsplaatsen

Mobiliteit

- gehandicapten helpen om actiever deel te nemen aan het gemeenschapsleven door middel van mobiliteitshulpmiddelen en prothesen

Onderwijs

- ondersteuning van PWD's om toegang te krijgen tot onderwijs van het lager tot het hoger onderwijs en beroepsopleiding.

We hebben onlangs contact opgenomen met Happy Luguli, zit in het migoli-centrum van het weeshuis (hieronder afgebeeld) Faustine Sanga, Shabani Mposewa zijn allebei in Ilula en we hebben ze ondersteund om naar de middelbare school te gaan in Dar esSalaam en Ilula.

Beiden hebben een rolstoel nodig om zich op school en thuis te verplaatsen. Heeft ook financiële hulp nodig om van en naar haar geboortedorp in de regio Iringa naar Dar es Salaam te reizen, evenals andere essentiële behoeften.

Nu zamelen we geld in voor hen en andere mensen met een handicap die zich in ons centrum bevinden.

€ 0 van € 30.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.