Educatie   

Aangemaakt door :

Hotel Made in Louise

Locatie:

, Indonesia

In april 2022 ontmoette Martin Duchateau Inge De Lathauwer, oprichter van Sumba Hospitality Foundation (SHF) en was onder de indruk van haar verhaal en werk. SHF is een beroepshotelschool voor jonge, kansarme jongeren van Sumba, Indonesië, die zich momenteel ontwikkelt tot een toeristische bestemming. Elk jaar krijgen 60 Sumbanese mensen de kans om de vaardigheden te leren die nodig zijn om de groei van een duurzaam model voor toeristische ontwikkeling te ondersteunen.

Op 6 juli 2022 zal het team Made in Louise (MIL) een 60 km lange wandeltocht door Brussel afleggen ter ere van SHF. We houden deze organisatie ter harte, omdat we vinden dat iedereen toegang moet hebben tot onderwijs. Bovendien willen we de opleiding van onze toekomstige hospitality leiders ondersteunen.

Door te doneren aan Sumba, geeft u hoop en kansen aan de jeugd van Sumba en draagt u bij aan de ontwikkeling van een duurzaam toeristisch eiland. Ga voor meer informatie naar: https://www.sumbahospitalityfoundation.org/

MIL stelt uw steun zeer op prijs: laten we samen hoop naar Sumba brengen!

€ 640

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.