Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Studio Mabella

Locatie:

Mettmann, Deutschland

Beste gasten / dames / supporters


In maart 2020 hebben wij (Mable) besloten om een BDSM-studio op te richten in Mettmann, met als doel een vrouwvriendelijke werksfeer te creëren. We hebben veel tijd, liefde en geld in het pand, de vergunningen. We hebben ons best gedaan om geweldige kamers te plannen voor geweldige tijden voor alle fetisjliefhebbers.

Ook voor stellen waren we een prima aanspreekpunt, of het nu ging om een kennismaking met de BDSM-wereld, intensieve discussies of zelfs het gebruik van ons pand.

Helaas stoorde de eerste lockdown ons 6 dagen na opening al.

Dit is gelukt dankzij de opstarthulp van de staat, de laatste besparingen, en we waren allemaal blij nadat we hadden geïnvesteerd in hygiëneconcepten en desinfectiepunten, maskers, enz., Om jullie in september weer te verwelkomen.

Onze doelen waren: evenementen en verhuur voor iedereen creëren in een veilige, schone atmosfeer.

Helaas waren we op 2 november 2020 weer gesloten met de belofte van de Lockdown Light voor 4 weken

De beloofde hulp werd ook beloofd voor nieuw opgerichte bedrijven In feite bedraagt de hulp 255,15 € per maand als een jaarlijks gemiddelde berekend in een jaar waarin ons bedrijf 7 maanden moet sluiten om ons te beschermen tegen infectie!

Onze maandelijkse kosten zijn natuurlijk vele malen hoger. Helaas vallen we niet in het concept voor verdere staatssteun. Leningen worden niet goedgekeurd door banken vanwege de manier waarop we werken, hoewel we een schoon, geregistreerd belastingbetalerbedrijf zijn.

We vechten met alle middelen om te voorkomen dat we failliet moeten gaan met een enorme berg schulden, maar helaas is al ons spaargeld opgebruikt, dus we vragen u om ons te steunen! Overleef de pandemiecrisis en blijf bij je.


bizarre groeten uw team Mabella

€ 0 van € 9.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.