Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Filip Ramona

Locatie:

Bucharest, Romania


HOE WERDEN LICHTSNOEREN GEBOREN?

Strings of Light is ontstaan ​​uit de wens om een ​​soort kunst te creëren waardoor de kijker vrij is om te kiezen welke emotie hij voelt. Vergeleken met de andere soorten kunst die een bepaalde emotie van de kunstenaar illustreren, wordt dit stuk geleverd met unieke ongeplande, kleurrijke afbeeldingen, licht, heilige geometrie, symbolen en vele andere elementen die de kijker ontdekt terwijl hij steeds meer het beeld van zichzelf observeert .

De vormen die worden herhaald in de afbeeldingen die in The Strings of Light worden gebruikt, worden gemaakt door de caleidoscoopfunctie die van nature de ontwikkeling van intuïtie, een gevoel van oriëntatie in de ruimte en een gevoel van multidimensionaal denken stimuleert.

In de meeste afbeeldingen worden concentrische cirkels gecreëerd die werken door de interferentie van velden, die informatie uitzenden die de informatieve en energetische structuren van de mens beïnvloedt, namelijk (mentaal, emotioneel veld, chakra's, meridianen en energieniveau in het lichaam.)

Het wordt een instrument van genezing, van transformatie, van mentale en emotionele verfijning, van energetische harmonisatie en van spirituele evolutie.WIE IS DE KUNSTENAAR?

Strings of Light aka "Fire de Lumină" is een Roemeense producent van unieke schilderijen met astrale projectie die werd gevormd vanuit een mannelijk en vrouwelijk idee. De mannelijke energie is het idee om met het licht achter de schilderijen te komen en de vrouwelijke energie is hun ontwerp en decoratie.

Zo versmolten het licht, de materialisatie, de mannelijke energie met de duisternis, de creativiteit, de vrouwelijke energie die deze authentieke beelden voortbracht. De schilderijen zijn gemaakt in digitaal formaat, gereproduceerd in print en handgemaakt op buitendecoraties.

Ze worden van binnenuit verlicht met verschillende programma's voor het lichtspel die de metamorfose van het huidige ontwerp brengen. Het kan worden gebruikt als decoratie op elke muur van het huis of als nachtlampje.

Het geïntegreerde backcircuit is handgemaakt volgens het patroon in de print.

De handgemaakte afbeelding op het frame, led projectie met bosdecoraties heeft een afstandsbediening waarmee je het lichtspel naar eigen inzicht kunt selecteren. Strings of Light kan in meditaties worden gebruikt om gedachten te kalmeren en stress of kleurentherapie los te laten.

Elk model is uniek, uitgaande van het idee van menselijke uniciteit door middel van DNA. Ze zijn handgemaakt en krijgen energie met een hoge vibratie en intentie, waarbij de lichtcircuits binnenin op het heilige geometrische patroon worden geplaatst.

Het decor is grotendeels ontleend aan de natuur en gekozen volgens de overheersende kleur en patroon van het te transformeren beeld, zodat elk portaal van

Strings of Light materialiseert zich tot een UNIEK kunstwerk.HET GEHEIME INGREDIËNT VAN DE PORTAALS

Voordat de afbeeldingen worden gemaakt, is het de bedoeling om UITSLUITEND die informatie te ontvangen die het SUPREME GOED VAN DE MENSHEID dient. Ieder van ons is een kanaal waardoor de informatie van de Bron komt en niet alleen. Daarom moet dit kanaal constant worden gereinigd en verbonden met ons Goddelijke Zelf om de informatie te ontvangen die ons dient voor ons allerhoogste welzijn.

Als deze intentie eenmaal is ingevoerd, worden mandala's gecreëerd zonder te worden gepland, waardoor alleen hoog-vibrerende emoties en het hart de vrouwelijke energie in hun creatie kunnen leiden.

Authenticiteit maakt dus het verschil, omdat de geest niets heeft om naar te zoeken bij het downloaden van trillingsrijke informatie.

Het GODDELIJKE ZELF van het meisje dat het ontwerp van de schilderijen maakt, is degene die deze visuele informatie overbrengt en zowel haar als iedereen die met deze beelden in contact komt, genezing biedt.

ZIJN DE INSTRUMENTEN DOOR WELK LICHT ONS GENEEST?


CHROMOTHERAPIE

Lichtdraden kunnen oneindig veel kleuren hebben van de werelden die u verkiest te zijn. We weten allemaal van kleurentherapie dat het een volledig natuurlijke therapeutische manier is, die in staat is om het lichaam weer in evenwicht te brengen, vooral als we onder stress staan.

Elke kleur heeft een bepaalde trillingsfrequentie en zendt een golf uit die door je netvlies gaat en de oogzenuw bereikt en een kettingreactie in het lichaam veroorzaakt.

Je weet dat de chakra's subtiele heldere, verschillend gekleurde energieën verzamelen, die ze vervolgens in het lichaam verdelen. Elk chakra komt overeen met een van de zeven basiskleuren van het spectrum van wit licht.

Wanneer een bepaald chakra weinig energie heeft, zal er een storing in het lichaam optreden of zelfs een aandoening die zich manifesteert door emoties of ziekten.

In deze gevallen is het meestal voldoende dat het chakra zo veel wordt opgeladen als nodig is door directe blootstelling aan lichtstraling van de overeenkomstige kleur of door gedurende langere tijd naar de gewenste kleur te kijken.

Het volstaat om zo'n plaatje slechts een paar minuten te bekijken om het energieniveau in het lichaam te verhogen en de chakra's te voeden met kleurinformatie.


"ADEM DE KLEUREN IN"! Stel je voor dat de lucht die je inademt gekleurd is en het licht van de gekleurde filters van het portaal wordt gericht op delen van het lichaam waardoor het een steeds hogere vibratie krijgt.

MEDITATIE

Mandala's verschijnen voornamelijk in de meeste portalen omdat ze een van de manieren zijn waarop je hogere Zelf met je communiceert.

Het woord mandala komt uit het Sanskriet en betekent heilige cirkel. Boeddhistische monniken en indianen gebruiken mandala's ook om goddelijke energie op te roepen wanneer ze die nodig hebben voor genezingsdoeleinden. Het bevordert zelfontdekking. Het is rond zodat de energieën soepel stromen, zonder de hoeken te raken. Het helpt ons terug te keren naar goddelijke eenheid door zijn visuele vorm. De cirkel die zich herhaalt in mandala's symboliseert de verbinding tussen de mens en het heelal.

Hoe mediteren op een mandala? Blijf zo ontspannen mogelijk en kijk goed naar het punt in het midden van de mandala, waarvan bekend is dat het een poort is waardoor je de spirituele wereld binnengaat.

Richt uw blik dan geleidelijk op andere delen van de mandala. Laat je geest nergens anders heen gaan en keer voorzichtig terug naar het punt in het midden van de mandala wanneer er een gedachte in je opkomt, totdat je geest kalmeert en je in staat zult zijn om verbinding te maken met je hart en de vitale energie door je heen laat stromen. Mediteer in eerste instantie 10-15 minuten per dag met de mandala, en dan, naarmate de tijd verstrijkt, maak meer tijd vrij voor meditatie zodat je contact maakt met de schepper in je ... Terwijl je verankerd blijft in het heden ben je in beweging met het Universum en je ontvangt VITALE ENERGIE. Alleen in de huidige tijd maak je verbinding met je Zelf en zal de informatie die je hoogste goed dient, sneller komen.HEILIGE GEOMETRIE

De combinatie van eenvoudige geometrische vormen die in heilige geometrie worden bestudeerd en gebruikt, vormt de basis voor het genereren van de hele schepping, inclusief zelfs de onzichtbare, spirituele gebieden, geestenwerelden, lichtwezens en hoogdimensionale buitenaardse wezens. Strings of Light tonen een bewuste vereenvoudiging van de kosmische complexiteit, gemaakt met het gevoel van het heilige. Door lang naar zo'n foto te kijken of erop te mediteren, zal het onderbewustzijn je in staat stellen om verbazingwekkende onthullingen te krijgen over je ware aard, over de betekenis die je moet volgen, over onze evolutie en onze diepe aard. Elke geometrische vorm heeft zo een boodschap voor je;


THE CIRCLE brengt de boodschap over van centreren in je wezen en verbinding maken met de kracht.

SQUARE brengt de boodschap over van organiseren, de geest kalmeren en focussen op een project of levensplan.

RHOMBUS brengt de boodschap over van het balanceren van kosmische energieën met aardse en het harmoniseren van je innerlijke wereld met de uiterlijke.

CALEIDOSCOOP als vorm, stimuleert de pijnappelklier en verbetert de intuïtie en zorgt voor een betere oriëntatie in de ruimte.

We zijn multidimensionale wezens en deze vorm wordt geleverd met een overvloed aan informatie waardoor we ons multidimensionale begrip verbeteren.


SNAARS VAN LICHT EN DE KUNST VAN DE NIEUWE AARDE

Naarmate de vibratie van de planeet toeneemt, verhogen mensen hun bewustzijnsniveau en begrijpen ze de ware kunst die alleen de pure informatie van licht, kleur en heilige geometrie vertegenwoordigt waardoor het universum tot ons spreekt.

We zijn allemaal sterrenstof en we komen allemaal uit het Universum, dus het is ons GODDELIJKE recht om ons te omringen met kunst die onze vibratie verhoogt.Dit is de reden waarom de frames van de lichtdraden in overeenstemming zijn met de bossen en de ware essentie van het universum. Het wordt zowel in de microkosmos van de kleinste cel als in de macrokosmos in het grote niets van het heelal waargenomen.

De boodschap wordt benadrukt door de versiering van het portaal met coloristische elementen, maar ook door de vormen die lijken op de afbeelding die op het canvas is getransponeerd.

Elk decoratief element brengt de kijker de boodschap over dat de natuur qua vorm en kleur perfect is geharmoniseerd met het universum. Zo wordt de kijker zich bewust van de schoonheid van de natuur en de planeet. Wanneer zo'n portaal iemands huis bereikt, vertaalt hij zijn missie om de kijker te verbinden met de natuur maar ook met de geheimen van het hele universum.
Strings of light is een 5 Dimension-kunst die de vibratie van de mensheid verhoogt door middel van licht en kleur. de mensheid.
€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.