Maatschappij   

Aangemaakt door :

STREI!

Locatie:

, Suriname

De strijd is tegen vriendjespolitiek, corruptie, nepotisme, belastingfraude en staatskasroof. Suriname is toe aan nieuwe politiek. Maisha Neus heeft daarom STREI! opgericht, een partij die staat voor Transparantie, Wet en Recht, Economische ontwikkeling, Integriteit en Openbaarheid van Bestuur.

Beste vrienden in de diaspora


De strijd is tegen vriendjespolitiek, corruptie, nepotisme, belastingfraude en staatskasroof. Suriname is toe aan nieuwe politiek. Maisha Neus heeft daarom STREI! opgericht, een partij die staat voor Transparantie, Wet en Recht, Economische ontwikkeling, Integriteit en Openbaarheid van Bestuur.Om mee te kunnen doen aan de verkiezingen van 25 mei 2020 moet er waarschijnlijk een bedrag worden gestort van ongeveer 15.000 Euro ofwel 100.000 SRD, zoals in de nieuwe kiesregeling bepaald. Dit bedrag is een waarborgsom en wordt teruggestort als STREI! zetels behaald. Daarnaast is er ook geld nodig om campagne te voeren, dus alle financiële hulp is welkom. We moeten het bereik vergroten, zodat vooral de groep van zwevende kiezers en niet-stemmers bewust worden gemaakt van de visie van STREI!, onze beleidsplannen en waar we Suriname naar toe willen brengen. We streven naar structurele verandering, naast wat we nu al hebben bereikt. STREI wil de diaspora actief betrekken bij de ontwikkeling van ons land.


Volg ons op Facebook @STREI!Suriname en kijk op www.strei.org voor informatie over ons verkiezingsprogramma.

Donaties (groot of klein) zijn welkom en ook cash donaties in Suriname waarderen wij heel erg.


*Foto: Kishan Ramsukul

€ 3.710 van € 25.000
14.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.