Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Yuliia Kim

Locatie:

Kyiv, Ukraine

Statistiek: 80% van de sterfgevallen tijdens de oorlog zijn te wijten aan massale bloedingen, 15% aan ademhalingsproblemen en 5% aan hoofdtrauma. Ons doel is om 80% te voorkomen, wat absoluut mogelijk is. Hoe je dat doet? Allereerst zijn het tourniquets. Ten tweede is het een stop-bloedend gaasje met chitosan (bijv. Celox, QuikClot, Кровоспас). Deze gaasjes maken kunstmatige bloedstolsels en stoppen binnen enkele seconden met bloeden.

Op dit moment kosten Celox- of CombatGause-gaasjes ongeveer 60,50 EUR in Europa. Dat is het meest kostbare en benodigde onderdeel in de tactische EHBO-kits. We willen er 100 kopen. Het is niet veel, maar het is iets!

Onze verdedigers smeken om de bloedstollende voorbereidingen om de doden te voorkomen! Je kunt de tourniquet op het slagveld imiteren, maar je kunt de ingewikkelde en wetenschappelijke producten niet imiteren. We hebben deze stop-bloedende gaasjes nodig! In onze macht, voorkom de doden!


Je kunt zien wat we doen op de Instagram-pagina: @tactica.plus. Ik heb ook de foto's toegevoegd van wat we al hebben gekocht.

Het is serieus - zelfs een cent zou een leven redden. Bedankt dat je niet onverschillig bent!

€ 0 van € 6.050
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.