Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Fonds Kind & Handicap

Locatie:

Den Haag, Nederland

Stinafo biedt een vangnet voor kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte. Stinafo wil deze jongeren een eerlijke kans geven. Daarom helpen we o.a. met aangepaste vervoer-, leer- en hulpmiddelen en bijzondere projecten. Zodat ook zij kunnen meedoen en hun dromen waar kunnen maken!

Wij helpen waar anderen stoppen

Stichting Nationaal Fonds Het Gehandicapte Kind (Stinafo) zet zich in voor kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte. Veel van hen krijgen helaas niet de hulp en ondersteuning die ze nodig hebben, zelfs in een ontwikkeld land als Nederland. Dat komt omdat regelgeving en het werk van instanties vaak niet goed op elkaar aansluiten en er minder geld vanuit de overheid beschikbaar is. Stinafo wil deze jongeren een eerlijke kans geven. Daarom helpt Stinafo met aangepaste vervoer-, leer- en hulpmiddelen. Zodat ook zij kunnen meedoen en ook zij hun dromen waar kunnen maken! Die hulp is alleen mogelijk door uw steun, want Stinafo ontvangt geen subsidies en is volledig afhankelijk van giften. Uw donatie en steun telt om samen het verschil te maken!


Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.