Maatschappij   

Aangemaakt door :

Stichting Van Waarde

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Kom in beweging voor jezelf én voor een goed doel! Ga meedoen aan onze traploopchallenge, laat je sponsoren en/of verbind je eigen deelnemerspagina met onze pagina!


De nieuwe Stichting Van Waarde zet zich op de kaart door vanaf 3 december, internationale dag voor mensen met een beperking, een traploopchallenge te houden. Om geld in te zamelen om onze projecten voor deze doelgroep mogelijk te maken.


Hoe doe je mee? Kies een moment waarop je zo lang mogelijk achter elkaar gaat traplopen zonder te stoppen! Dat kan thuis, buiten, op je werk, er is overal wel een trap te vinden. Hoeveel minuten houd jij dat vol?

Zoek mensen die jou voor dat aantal minuten willen sponsoren. En doneer dat bedrag. Dat kan vanaf nú!

Vraag iedereen in je omgeving om ook mee te doen: familie, vrienden, collega's, relaties. Misschien wil je hele bedrijf of school wel meedoen en ook een eigen actie voor ons beginnen. Klik dan op VERBIND en maak je eigen deelnemerspagina aan.


Laat op al je social media zien dat je meedoet! Deel je pagina en deel je foto's of filmpjes ook op onze facebook- of op instagrampagina!


Je kunt natuurlijk ook alleen doneren... Klik rechtsboven op de knop en kies zelf je bedrag. Laat anderen weten dat je meedoet en help ons door deze pagina ook te delen!


Onze missie is het (laten) ontwikkelen van tools (cursussen, werkboeken, online programma's) voor mensen met afstand tot de maatschappij en/of de arbeidsmarkt. Voor meer info zie www.stichtingvanwaarde.nl

Help jij ons helpen? Top!

€ 880 van € 5.000
17.6% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.