Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Stichting Onzichtbaar Ziek

Locatie:

Netherlands, Netherlands

We zijn een vrijwilligersorganisatie en afhankelijk van giften en donaties. Om ons werk voor chronisch zieken en mensen met een beperking of aandoening in het land en online (website, social media) te kunnen blijven doen, doen we een beroep op jullie om ons te steunen met een donatie. Alvast bedankt!

De Stichting Onzichtbaar Ziek is een vrijwilligersinitiatief dat op een positieve manier meer begrip, kennis en ondersteuning wil bieden voor mensen met een chronische ziekte, aandoening of beperking. Niet alles is aan de buitenkant te zien en wij willen onze lezers graag een kijkje geven in deze ‘onzichtbare’ wereld. 


Op onze website vind je oa. columns, ervaringsverhalen, nieuws, ziektes en aandoeningen en BibliOZ, onze eigen bibliotheek met interessante blogs, groepen en pagina’s. Verder zijn we als community te vinden op onze Facebookpagina, drie Facebookgroepen, Twitter, Instagram, YouTube en zelfs Spotify. 


Bij ons zijn louter vrijwilligers actief. We zijn onafhankelijk en dus niet verbonden aan een organisatie, bedrijf, (overheids)instelling of wat dan ook. 


Om ons werk te kunnen blijven doen zijn we afhankelijk van giften en donaties. Via deze pagina kun je ons gemakkelijk ondersteunen. We zijn dankbaar voor je gift!

€ 480 van € 2.500
19.2% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.