Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Stichting Liox

Locatie:

Arnhem, Nederland

Stichting Liox wil culturele ruimtes inzetten voor studie- en werkplekken. Daarmee wil de stichting onder andere studenten een rustige en inspirerende studieplek bieden, en tegelijkertijd de culturele sector in ons land (in)direct stimuleren.

Soms ben jij als student of werknemer, alleen, met een ander of als team, opzoek naar een inspirerende studie- of werkplek. Kunst & Cultuur kan als geen ander deze inspiratie bieden. Wat voor soort inspiratie je dan zoekt, hangt af van jou, de ander of het team. Daarom bieden we deze kunst & cultuur gekoppeld met een thema, om de culturele ruimtes bevorderend te laten zijn.

Stichting Liox streeft ernaar om de mens kunst en cultuur op een onbewuste manier te laten ervaren, waardoor de affiniteit met kunst & cultuur toeneemt. Juist door kunst & cultuur in de mensheid hun dagelijkse leven toe te passen wordt deze automatisch meer bekwaam met kunst & cultuur. Hierbij wil stichting Liox zich richten op partijen die aan de vooravond staan van ontwikkelingen in de participatiesamenleving, waardoor deze culture ruimtes bevorderend werken.


Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.