Maatschappij   

Aangemaakt door :

Leef jongeren

Locatie:

's-Hertogenbosch, Nederland

Stichting Leef Jongeren heeft als doelstelling het organiseren en financieren van uitstapjes voor jongeren met een fysieke beperking.

Stichting Leef Jongeren.

is een jonge stichting die 29-11-2018 is opgericht.

De stichting heeft als doel evenementen te organiseren voor jonge mensen in de leeftijdsgroep van 18 tot 45 jaar met een fysieke beperking.


In de praktijk blijkt dat jonge mensen met een fysieke beperking vaak weinig tot geen middelen hebben om naar evenementen te gaan. Ze hebben over het algemeen geen arbeidsverleden waardoor men aangewezen is op een Wajong of andere vorm van uitkering.


De stichting organiseerd evenementen en uitstapjes gratis


Mocht u de Stichting Leef een warm hart toedragen neem contact met ons op via ons contactformulier. Op de web-site www.leefjongeren.nl

of doe een donatie.

We zullen dan z.s.m. met u contact opnemen.

Als u het leuk vindt om als vrijwilliger bij evenementen te helpen horen we dat graag. Laat uw contact gegevens achter op de contactpagina zodat we met elkaar in contact kunnen komen.

Mocht u tot de doelgroep behoren, en wilt u bij de te organiseren evenementen aanwezig zijn, laat dan uw naam en adresgegevens achter op de contactpagina zodat we u kunnen informeren over de toekomstige evenementen en uitstapjes.


www.leefjongeren.nl


www.facebook.com/Leefjongeren

€ 25 van € 1.000
2.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.