Maatschappij   

Aangemaakt door :

Kaya Boogaarts

Locatie:

Valkenburg, Nederland

Beste lezer,


Mijn naam is Kaya, 22 jaar oud en woonachtig in Waalwijk. Ik ben finalist van Miss Grace Benelux. Miss Grace Benelux is een missverkiezing waarbij het gaat om wie je bent en waarvoor je staat.


Vandaag, morgen en in de toekomst zet ik mij in voor het goede doel. Ik wil met deze inzamelingsactie geld ophalen voor stichting Wigwam. Stichting Wigwam is een stichting die zich inzet voor gezinnen met een zoon en/of dochter met een beperking. De vrijwilligers organiseren samen met Wigwam een complete vakantie. In deze vakantie staan rust, activiteiten en er even lekker tussenuit zijn centraal.


Voor de organisatie van deze vakantie is veel speelgoed, geld, vrijwilligers en tijd nodig. Via deze weg wil ik u dan ook graag vragen om te doneren. Met dit geld willen wij nieuw speelgoed, meubels voor in de vakantiehuisjes en andere benodigdheden aanschaffen.


Alle beetjes helpen!

Alvast bedankt.


Liefs, Kaya Boogaarts en Stichting Wigwam

€ 205 van € 3.000
6.8% gefinancierd
1 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.