Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Stichting Vrienden van Lingesteyn

Locatie:

Leerdam, Nederland

Wij zoeken donateurs. In verpleeghuis Lingesteyn in Leerdam verblijven mensen met dementie en somatische aandoeningen. Bewoners een zo aangenaam mogelijk verblijf bieden, dat is waar stichting Vrienden van Lingesteyn aan bijdraagt. Door financiële steun van stichting Vrienden van Lingesteyn kunnen diverse materialen worden aangeschaft en dagjes uit of muziekoptredens voor de bewoners worden georganiseerd. Daar hebben wij uw hulp bij nodig.


We weten dat het afgelopen jaar een enorme tol heeft gevraagd van deze groep kwetsbare ouderen. Daarom wil stichting Vrienden van Lingesteyn het graag mogelijk maken dat de bewoners, als het weer kan, in de zomer een dagje weg kunnen. We denken hierbij aan een bezoek aan een dierentuin, een bloesemtocht, een boerderijbezoek of een rondvaart. Een gezellig lunch, kopje koffie of een ijsje hoort hier natuurlijk ook bij.


Het zou geweldig zijn als we de bewoners van Lingesteyn met deze actie een fantastische dag kunnen bezorgen.

U kunt meer informatie over onze stichting vinden via onze website. Hier leest u ook hoe u een bijdrage kunt leveren om het bedrag van € 10.000,- te kunnen behalen. Wij willen u enorm bedanken hiervoor!

Stichting Vrienden van Lingesteyn

93 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.