Maatschappij   

Aangemaakt door :

Voedselbank Walcheren

Locatie:

Middelburg, Nederland

VB Walcheren is oorspronkelijk een initiatief van verschillende kerkelijke organisaties op Walcheren in samenwerking met maatschappelijke instanties. De Voedselbank is een 100% non-profit organisatie. Wij werken in alle functies, uitsluitend met vrijwilligers die geen beloning voor hun werkzaamheden ontvangen.

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Om de zelfredzaamheid van onze klanten te vergroten, werken we samen met lokale organisaties die onze klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.