Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Stichting Oekroe

Locatie:

, Oekraïne

Stichting Oekroe gaat iedere zomer naar Oekraïne om daar kinderkampen te organiseren voor kinderen uit weeshuizen of arme gezinnen. Dit doen we met een passie voor jongeren en het christelijk geloof

Stichting oekroe is een christelijke organisatie die al 16 jaar lang zomerkampen organiseert in Oekraïne. We gaan iedere zomer met ongeveer 20 Nederlanders (die alle kosten zelf betalen!), richting de Karpaten in Oekraïne. We hebben van te voren nauw contact gehad met Oekraïnse leiding en doen er alles aan om 180 kinderen/jongeren een onvergetelijke zomer te geven. Voor deze kinderen/jongeren is dit kamp soms het enige lichtpuntje in het jaar, een plek waar aandacht en liefde voor ze is en ze veilig kunnen spelen. Naast spellen, knutselwerkjes, 3 keer op een dag eten (wat voor veel kinderen heel bijzonder is), muziek, sketches en vooral veel lol, leren we ze ook over de liefde van Jezus. Om deze kampen waarheid te maken hebben we elk jaar weer een hoop geld nodig, en daarom vragen we u om ons te helpen deze parels van kinderen een onvergetelijk kamp te bezorgen!

€ 25 van € 5.000
0.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.