Educatie   

Aangemaakt door :

Stichting Lions Goes helpt

Locatie:

Goes, Nederland

Dit jaar wordt voor de eerste keer het Open Zeeuws Kampioenschap (OZK) Poetry Slam (www.ozkpoetryslam.nl) georganiseerd door de Lions Goes en heel veel vrijwilligers. Zo willen de Lions twee vliegen in één klap slaan: cultuur onder jongeren bevorderen en geld inzamelen voor de Stichting Lezen & Schrijven. Deze organisatie zorgt ervoor dat iedereen in Nederland kan lezen, schrijven en/of rekenen. Onze samenleving is sterker als iedereen kan meedoen. Via deze inzamelingsactie zamelen we geld in die ten goede komt aan de beste drie slammers en de Stichting Lezen en Schrijven.


Het kampioenschap wordt op vrijdag de dertiende mei in boekhandel De Koperen Tuin gehouden en start om 8:00 uur. De winnaar mag zich niet alleen de Zeeuwse Slampion van 2022 noemen, maar mag ook aantreden op het NK Poetry Slam dat in het najaar in Utrecht gehouden wordt. Een Poetry Slam is een wedstrijd tussen dichters die hun eigen werk voordragen. 


De kaarten voor dit evenement zijn gratis en te bestellen via www.eventbrite.nl/e/tickets-ozk-poetry-slam-2022-268341515697 . We vragen om alleen kaarten te bestellen als u echt van plan bent te komen.

€ 354

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.