Sport   

Aangemaakt door :

Stichting Bluehorse Equestrian

Locatie:

, Niederlande

Stichting Bluehorse Equestrian

Het doel van de stichting is: amateur- en sportruiters ondersteunen door bijvoorbeeld paarden, uitrusting en lessen te bieden voor mensen met beperkte middelen.

En het ondersteunen van wedstrijden door financiële en organisatorische ondersteuning.

De stichting wil haar doel bereiken door onder andere paarden te kopen, verkopen, trainen en trainen. Daarnaast worden evenementen en clinics georganiseerd in Nederland, België en Duitsland.


De Bluehorse Equestrian Foundation kan mannen ondersteunen door een niet-bindend bedrag te doneren .

ruiters

De Bluehorse Equestrian Foundation ondersteunt zowel amateur- als sportruiters door financiële middelen, lessen en of paarden te bieden, we zijn op zoek naar jonge getalenteerde ruiters die een paardengevoel en -talent hebben maar niet de mogelijkheden hebben om te groeien.

We zijn ook op zoek naar eigenaren die hun paard beschikbaar stellen, willen trainen of verhuren. zowel dressuur als truien.


wedstrijden

Veel organisatoren van wedstrijden moeten tegenwoordig een paar stappen sneller lopen om het budget in evenwicht te krijgen. Sponsors vallen weg, kosten stijgen. Sommige competities verdwijnen uit de kalender, anderen bloeien alsof er helemaal geen recessie is.

Veel nationale wedstrijden hebben het de laatste jaren moeilijk gehad. Elk jaar proberen we het voor elkaar te krijgen. Meerdere nationale competities Ondersteuning financieel en organisatorisch en gelukkig werkt het tot nu toe.

We hebben veel sponsors. Bij ons kunt u een sponsor worden vanaf 50 euro, dus de inschrijving is laag. Die kleinere sponsors zijn erg belangrijk voor ons. Kruimels maken ook brood, denken we en elke 50 euro is inbegrepen.Het doel van de stichting is: amateur- en sportruiters ondersteunen door bijvoorbeeld paarden, uitrusting en lessen te bieden voor mensen met beperkte middelen. En het ondersteunen van wedstrijden door financiële en organisatorische ondersteuning.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.