Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Stichting Babyspullen

Locatie:

Heerhugowaard, Nederland

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. Wij verstrekken gratis babystartpakketten aan (aanstaande) ouders in Nederland die onder de armoedegrens leven.


Wat wij doen

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. Wij zamelen in heel Nederland nieuwe en gebruikte babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Deze verstrekken we gratis aan (aanstaande) ouders die onder de armoedegrens leven. Dit gebeurt op indicatie van een hulpverlener.


In de babystartpakketten zitten belangrijke basisproducten voor de verzorging van kindjes tot twee jaar oud. Zoals kleding, beddengoed en verzorgingsproducten. Er zijn twee verschillende pakketten. Het eerste pakket (maat 50/56 – 62/68) wordt verstrekt tijdens de zwangerschap. Het tweede (maat 74/80 – 86/92) volgt na de geboorte. Beide pakketten zijn er zowel voor jongens als meisjes.

 

Waarom Stichting Babyspullen?

In Nederland worden op de 13 baby’s geboren in armoede. Hun ouders hebben niet voldoende middelen om hun kindje een onbezorgde start te geven.

Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start!

 

Meer weten?

Bezoek onze website: www.stichtingbabyspullen.nl.

Of bekijk hier een filmpje over het werk van Stichting Babyspullen: Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.