Voedsel   

Aangemaakt door :

Aruba Helper

Locatie:

Groningen, Nederland

Beste mensen, voor school moet ik aan het eind van het schooljaar een eigen onderneming hebben en dat wil ik ook doen, maar ik wil het breder maken dan over mezelf en mijn eigen doelen. Alle landen zijn hard aangetroffen door de coronacrisis en Aruba is 80% afhankelijk van toerisme en dit is onmogelijk in deze tijden.

Vele familie zijn afhankelijk nu van Voedsel banken. In het begin was het rond de 500 familie die hulp kregen van voedselpakketten. Dit is tijdens de coronacrisis gestegen naar meer dan 5000 families zonder individuele mensen erbij te tellen. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen waar het kan en later met mijn eigen onderneming dat per gekochte artikel een percentage naar de stichting gaat, om mensen verder te kunnen helpen.

Aruba is een kleine land, maar in tijd van nood weten we wel onze verschillen aan de kant te zetten om mensen te kunnen helpen.

Vandaar dat we het terechte "One Happy Island" hebben.


Mijn dank is groot aan iedereen die wil helpen. Als je niet financieel kan helpen, help je ons meer dan genoeg door een het te delen, of door een gebed te doen dat we niet alleen Aruba maar als wereld uit deze Crisis terecht komen.


God zegen jullie allemaal.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.