Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

ORGfit

Locatie:

Maastricht, Nederland

Een knoeveldag voor elk ziek kind zijn geluksmomenten voor het hele gezin…


Stichting de Knoevel verzorgt verwendagen voor gezinnen met langdurig zieke kinderen uit Zuid-Limburg. Onder het motto "één dag alle zorgen in de ijskast" organiseert de Knoevel verwendagen waarin het gezin centraal staat. Even zorgeloos genieten, waarbij dromen werkelijkheid worden en iedereen thuiskomt met de mooiste verhalen en herinneringen. Dat gunnen we elk langdurig ziek kind samen met het hele gezin. Een klein gebaar met een groot, persoonlijk effect, en daar willen wij graag voor strijden.


Daarom nemen wij met 4 ORGfit relay teams deel aan de IRONMAN 2021 in Maastricht! Op die manier willen we zo veel mogelijk geld inzamelen voor Stichting de Knoevel, zodat zoveel mogelijk gezinnen kunnen genieten van zo’n geweldige verwendag van De Knoevel!


Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig! Dus draag jij, net als ons, Stichting De Knoevel en al die gezinnen een warm hart toe en wil jij ons helpen bij onze missie? Steun dan deze actie door te doneren! Alvast heel veel dank voor je hulp!


Meer informatie over Stichting de Knoevel vind je op https://www.stichtingdeknoevel.nl/.

€ 3.590 van € 5.000
71.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.