Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Hulpgroep With Love

Locatie:

Melle, België

Hulpgroep With Love steunt een 100-tal gezinnen, die in een moeilijke financiële situatie zitten, door het inzamelen en herverdelen van tweedehandsspulletjes. Met deze inzamelactie willen wij een spaarpotje aanleggen, waarmee we dan ook verzorgingsproducten en voeding kunnen aankopen met een extra focus op de kinderen.

Hulpgroep With Love is een initiatief, die op dagelijkse basis, een 100-tal gezinnen steunt in moeilijke financiële situaties.

In de eerste lijn gebeurt dit door het inzamelen en herverdelen van kledij, babyspullen, speelgoed, keukengerei en andere kleine huisraad...Door dit spaarpotje aan te leggen, willen wij ook aan de mensen hun vraag naar voeding, verzorgings- en onderhoudsproducten , e.d. proberen voldoen. Met als extra focus naar de kinderen tijdens bepaalde periodes van het jaar, zo denken wij aan hen met Pasen, het nieuwe schooljaar, Sinterklaas...

Voor meer informatie over onze hulpgroep kan u terecht op www.hulpgroep-with-love.webnode.be 

Wij wensen jullie alvast te bedanken voor jullie liefdevolle donatie!

 

 

€ 75 van € 1.000
7.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.