Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Stichting Tess

Locatie:

Oosterhout, Nederland

Stichting Tess zamelt geld in voor kinderen met een beperking om dolfijn ondersteunende therapie te kunnen gaan volgen in Curaçao. Het geld wat wij hier inzamelen willen wij gaan gebruiken voor: Een nieuwe bus (zodat we weer veilig naar evenementen kunnen om geld in te zamelen) Wat over is gaat naar ons doel

Stichting Tess zamelt geld in voor kinderen met een beperking zodat deze dolfijn gerelateerde therapie kunnen volgen op Curaçao. Wij werken met een wachtlijst van 40 kinderen en we zamelen geld in voor elke keer het bovenste kind, na 3 x geweest te zijn gaat het kind weer van de lijst en maken we plaats voor diegene die op de reserve lijst staan. Een gezin krijgt € 8500.- dit is genoeg voor de therapie en in het gunstigste geval 3 tickets, de rest moeten de ouders zelf bij elkaar sparen.

Elke ouder is verplicht om jaarlijks 10 inzetten te doen op evenementen, zo "werken" de ouders voor de giften.


Ons bestuur bestaat uit echte vrijwilligers die voor hun tijd NIETS betaald/vergoed krijgen, zodat al het ingezamelde geld ook daad werkelijk naar de kinderen gaat. Wel worden de kosten van de bus en de administratieve kosten betaald door de Stichting.


Vorig jaar hebben wij 20 gezinnen blij kunnen maken, maar ons doel is om elk jaar steeds meer gezinnen de therapie te kunnen laten volgen.


Help ons mee om deze kinderen verder te helpen met hun ontwikkelingen!! Deze therapie is voor elk kind en het gezin een stap verder...Voor meer informatie:

www.stichtingtess.nl


Of stel u vraag via:

[email protected]

[email protected]


Wij zijn een erkend goed doel.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.